Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обичам в себе си...

  • 3 342
  • 54
Отдавна си мислех да пусна такава тема. Нека поговорим за това какво харесваме в себе си. Сигурна съм, че всеки един от нас има поне едно прекрасно нещо в себе си, което харесва, поне една причина да обича себе си. И аз ще съм първа - търпелива съм и се старая винаги да се поставя на мястото на другия и да не го засегна. Говоря премерено и добронамерено с всеки и това винаги ми помага. Вие сте Simple Smile
Виж целия пост
# 1
О, аз много се харесвам 😀
Едно от нещата, които харесвам в себе си е упоритостта ми. Независимо колко е трудно, щом реша, че ще постигна нещо не се отказвам докато не успея.
Виж целия пост
# 2
Май няма нещо, което да не харесвам в себе си. Или може би някои много дребни нещица, които няма нужда да се споменават.Blush
Виж целия пост
# 3
В себе си харесвам слънчевия характер (такава съм си от малка), деликатността, дипломатичността, състрадателността. Има и още. Изобщо, приемам и обичам себе си такава, каквато съм.

Не знам дали е съвсем по темата.
Виж целия пост
# 4
Обичам най-вече две неща - първото е, че не съм позитивен слепец, а реалист. А второто е, че винаги много преднамерено и обмислено преценявам кога да съм рязка и кога тактична.
Виж целия пост
# 5
Чак пък да обичам определени неща в себе си..))
В мир съм си - и с “доброто” и с “лошото” в мен.
Харесвам се и бих си била приятел/ка - вярна, честна, лоялна, оправна, наясно със себе си и бързо взимаща решения.
Виж целия пост
# 6
обичам в себе си начинът по който приемам философски нещата. Дори и много да ме боли, успявам да превъзмогна болката и да се възстанови психически. Много се обичам. Особено напоследък.
Виж целия пост
# 7
Харесвам несломимата си психика - каквото и да ми се случва в живота, може временно да ме срине, но винаги успявам да се мобилизирам и да възкръсна като феникс от пепелта пълна с вяра, надежда, любов и оптимизъм. Всичко очаквам да ми се случи, но не и да превъртя психически. Там съм бетон - не знам дали е природа или тренинг от живота - по-скоро първото, но и второто помага. Истеричните ми изблици и избухливост са отделно - те по-скоро ме пазят от превъртане, отколкото да са признак на превъртане. Освен това когато искам и вярвам в нещо, нищо не може да ме спре да се боря до дупка за него. Ако спра да се боря, то е или защото съм осъзнала, че нямам реален шанс или защото съм загубила интерес и желание. В общи линии, всичко, което зависи само от мен го постигам. За съжаление повечето неща в живота не зависят само от мен. Изключително работоспособна съм, професионалист и никога не отбивам номера - не спирам преди да съм завършила продукта такъв, какъвто трябва да бъде. Добър човек съм (това може би не е за харесване, но за мен е ценност) и хората знаят, че могат да разчитат на мен, че ще им свърша работа и няма да ги предам или излъжа по никакъв начин, но напротив - винаги ще помогна ако мога. Имам и чувство за хумор, интелект и логическо мислене. И още има сигурно. Но май като цяпо повече са нещата в мен, които НЕ харесвам
Виж целия пост
# 8
Аз обичам в себе си това, че съм много упорита и постоянна. Винаги постигам това, към което се целя. Може да не стане за ден, месец или дори повече, но винаги се случва (поне дотук). Изключително самостоятелна съм и умея да взимам разумни решения. Като приятел и партньор съм много лоялна, физически може и да не успявам да се отзова винаги, но ако някой близък се нуждае от съвет или помощ, съм винаги насреща. За жалост обаче рядко получавам обратното от приятелите ми.
Виж целия пост
# 9
Иска ми се да мога да изредя много неща, а .. някак не успявам.

''никога не отбивам номера - не спирам преди да съм завършила продукта такъв, какъвто трябва да бъде'' - и аз съм така. Само че се чудя дали е хубаво, или лошо. Понякога се възхищавам на хора, които правят нещата с по-малко усилия, с по-малко изпипване, без да дават толкова от себе си. И даже са по-успешни от мен. Какъв е смисълът тогава?

Иначе..чисто визуално - харесвам очите си.
Виж целия пост
# 10
Обичам в себе си човека.
Виж целия пост
# 11

''никога не отбивам номера - не спирам преди да съм завършила продукта такъв, какъвто трябва да бъде'' - и аз съм така. Само че се чудя дали е хубаво, или лошо. Понякога се възхищавам на хора, които правят нещата с по-малко усилия, с по-малко изпипване, без да дават толкова от себе си. И даже са по-успешни от мен. Какъв е смисълът тогава?

И аз много взех да се чудя по този въпрос. Винаги искам всичко да е изпипано, да е свършено до край, да е направено както трябва, без забележки, а явно в днешния забързан живот хората предпочитат да правят нещата колкото се може по-бързо за сметка на качество. Колкото да се каже, че е свършено нещо, за отбиване на номер. И тъпнята е, че наистина им минава номерът.

Харесвам в себе си добронамереността, търпеливостта и дипломатичността си. Харесвам и това, че въпреки безкрайното ми търпение, все пак в един момент мога да тропна и да поставя на място този, който е прекалил и то да го направя по много професионален начин.
Харесвам се за това, че не се взимам насериозно, често се самоиронизирам, шегувам се със себе си.
Харесва ми, че въпреки присъщата ми инфантилност, успявам много бързо с течение на годините да осъзнавам грешките си, да се уча от тях и да действам все по-зряло, без да изгубя младежкия си дух.
И все неща от този род харесвам в себе си, а те заедно с тъмните ми страни ме карат да се обичам, защото съм осъзнала коя съм.

Искам да променя страшно много неща, други да запазя, но най-много желая да не губя самоуважение и вяра в себе си. Сравнително скоро ги придобих и смятам, че ще е абсолютен крах да ги загубя отново.
Виж целия пост
# 12
Може да прозвучи странно, но обичам това, че съм дребнава.
Виж целия пост
# 13
Обичам това, че съм реалист.
Виж целия пост
# 14
В последно време май нищо. Преди бях много надута и си обичах всичко, кажи режи. Но няколко шамара от живота ми обърнаха представите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия