Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обичам в себе си...

  • 3 569
  • 55
# 30
Като цяло си мисля, че не харесвам себе си. Всъщност реално е така - цялостния "продукт" в момента не ме удовлетворява. Но пък имам доста качества, които харесвам и когато ги срещна в друг човек, уважавам. Значи ги харесвам и в себе си.

Не съм перфекционист и в това отношение не съм и перфектния служител, но съм лоялен служител и се опитвам да върша задълженията си както е правилно. Мразя да върша работата си през пръсти. Мразя и когато сгреша, но винаги правя нужното, за да поправя грешките си.

Реалист съм.Отдавна свалих розовите очила, но в същото време се старая да видя частица хубав дори и в лошите ситуации. Така ми е по-лесно да приема случилото се и да продължа напред. И да, дори в лошото има нещо хубаво, само трябва да имаме очи да го прозрем. Например опитът, който придобиваме, минавайки през нещо лошо, сам по себе си е положително събитие, защото ни подготвя да преборим следващи неприятни моменти.

Притежавам чувство за самоирония.

Имам чувство за хумор.

Забелязвам неща, които други хора са склонни да пропуснат или да омаловажат.
Виж целия пост
# 31
Обичам в себе си това, че съм с много добра дисциплина. Изключително съм стриктна към навици и неща, които трабва да направя независимо дали ми харесва или не.
Тази дисциплина съм си я изградила благодарение на спорта. От ученичка съм на лекоатлетическа писта, а от повече от 6 години тренирам силово в зала. Понякога не ми се тренира, но отивам и никога не съжалявам. Така и в живота ..дисциплина към навиците и нещата,  които са в графа "задължения" или "трябва да..". 😊
Виж целия пост
# 32
Знам как ще прозвучи, но обичам в себе си това, че съм добър човек Simple Smile
Смела съм. Лоялна и отзивчива, но умея да казвам и "не".
Обичам си косата Blush и лицето.
Уча се да си обичам тялото и личността цялостно. Трудно е, но вярвам че човек трябва да се обича и да се съди по-малко.
Виж целия пост
# 33
Въображението си;
умението си да забелязвам ценното в един човек и да го насърчавам;
Когато ми поставят задача, я преследвам като немска овчарка следа _ тук идва и едно нещо, което не харесвам в себе си - това важи, когато ми се постави цел отвън - за себе си не мога да бъда такова куче.
Виж целия пост
# 34
В себе си харесвам това,че съм тотален оптимист.Каквото и да стане,винаги намирам добра страна на случващото се.Също така съм и непукист.Много трудно може да ме нарани някой с думи или действия.А иначе не харесвам това,че чувството ми за свобода,борбеност и хъс изчезнаха.Аз не се отказвах от целите си,каквото и да ми струваше това да ги постигна.А сега съм се превърнала в едно безволно същество,което се носи по течението.
Виж целия пост
# 35
Аз си харесвам самоиронията Blush
Харесва ми и че познавам Аз-а си, достатъчно добре и мога да го показвам на околните, за да имат и те реална представа каква съм... Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 36
Харесвам възторга и радостта, с който преминавам през живота. Чувството си за хумор и за самоирония. Щедростта си. Почтеността и морала си.
Виж целия пост
# 37
Ох колко неща харесвам и си казвам този който ще ме вземе ще е късметлия. От друга страна пък не съм и идеална, правя грешки, за едни неща мисля че мисля правилно и ги умея да ги правя. Но пък са странни за други. Но на външен вид се харесвам, чара ми е в черната коса и черните ми вежди, нещо много рядко срещано, и не само това ... не съм за изпускане бее. Ех добре че е сайт да си се похвалим , а в живота доста често се вижда че сме комплексирани в дадени ситуации
Виж целия пост
# 38
Харесвам в себе си силно развитото чувство за справедливост, както и това, че  винаги си държа на думата.
Научих се да приемам хората, каквито са.
Виж целия пост
# 39
Аз обичам това, че съм различна от повечето хора. Преди се мразих, но с времето осъзнах, че това е нещо хубаво. Винаги съм била прекалено добра, прекалено плаха и притеснителна, а хората ме мислят доста често за надута, защото трудно се отпускам и говоря. Но нека си мислят каквото искат, а който заслужава ще ме опознае по-добре и ще ме оцени истински. Различна съм и от тази гледна точка, че съм много труден човек, била съм само с 1 човек за 21 години, и се гордея с това, въпреки че за много хора е странно и ненормално. Но аз се обичам такава каквато съм. Имам и лоши черти, разбира се, и такива, които трябва да подобря, като например, че съм много мрачен и отрицателен човек, а за притеснението се опитвам с годините да го потискам до колкото мога и се получава, все по-добре става, но смисълът е първо да се обикнеш такъв какъвто си и след това да започнеш да се осъвършенстваш и да растеш нагоре. Бъдете себе си, независимо какво говорят другите хора за вас и се обичайте, защото ако вие не се обичате, как да ви обичат и другите хора?
Виж целия пост
# 40
Позитивизъмът у мен. Колкото и да е кофти положението, вярвам, че нещата ще се наредят!
Виж целия пост
# 41
В последно време май нищо. Преди бях много надута и си обичах всичко, кажи режи. Но няколко шамара от живота ми обърнаха представите.
Същатаа но не трябва да се примиряваме с товаа!
Виж целия пост
# 42
За да си обичаш всичко, не е нужно да си надута. Научи се да се обичаш без да се имаш за най... Животът удря шамари, точно когато егото ти е прекалено.
Виж целия пост
# 43
Научих се да се приемам,харесвам и обичам.Отне ми много време,защото съм рожба на социалистическото възпитание и тотална липса на интерес от страна на разведените ми родители.Благодарна съм на бабчето и дядо,които вече са само духовно с мен.И затова,че успях въпреки всичко да се обикна и уважавам,ето тази сила харесвам най-много в себе си.
Виж целия пост
# 44
За да си обичаш всичко, не е нужно да си надута. Научи се да се обичаш без да се имаш за най... Животът удря шамари, точно когато егото ти е прекалено.
Точно така.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия