Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Работа в ресторанти "Немо", Варна

  • 457
  • 3
Здравейте. Извинявам се, ако темата не е за тук, но желая да попитам: Посещавали ли сте ресторанти Немо и Black Sheep и ако да, то какво е мнението ви за веригата. На скоро присъствах на семейно събиране в един от ресторантите им и не беше толкова зле. А сега ми предлагат да работя там, като предлагат доста добри пари, които ми изглеждат чак нереални... И мисля, че има нещо гнило в цялата работа. А трябва да реша дали да започна там доста бързо, понеже имам още едно предложение за работа и се лутам между двете.

Какви са вашите впечатления от ресторантите им? Някой от вас работил ли е там и може ли да сподели мнението си? Като цяло, русторанта заслужава ли си според вас? Понеже съм ходила само веднъж и не мога да преценя.
Виж целия пост
# 1
Мога да говоря като клиент.

Преди години много обичах да ходя на "Немо" Евксиноград. При последното ни посещение заведението беше пълно с котки, които се мотаеха в краката ми и клиенти с кучета, които бяха завряни под масата и естествено лаеха по котките. Повече не съм стъпвала там.

"Немо" на Морска гара поне до миналата година ставаше за вечеря.
Виж целия пост
# 2
Аз като клиент съм доволна от "Black Sheep" - кухня и обслужване.
Виж целия пост
# 3
То има и значение каква длъжност ви предлагат все пак.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия