Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Плуване за деца с лечебна цел

  • 1 178
  • 6
Здравейте, майка съм на двама близнаци на 4 години. Децата са родени недоносени. В момента единият е с признат ТЕЛК 91 % с чужда помощ, а за второто дете вече няма да има ТЕЛК, признаха му едва 20%. То обаче има леко гръбначно изкривяване. Търся да ги запиша на плуване в София. Препоръчайте ми добро място с хубав и подходящ басейн. Ние живеем в кв. "Хаджи Димитър", но съм отворена и за други квартали, стига да е добро мястото и треньорите. за съжаление, в най.близкия до нас стадион "Герена" няма тази услуга или поне не знам, а в Спортаната палата басеинът не бил подходящ. Ще се радвам на Вашите препоръки.
Виж целия пост
# 1
а в Спортаната палата басеинът не бил подходящ. Ще се радвам на Вашите препоръки.

какво значи не е подходящ? там има малък плитък басейн за начинаещи, а треньорката е супер /строга е, предупреждавам/.
Виж целия пост
# 2
Плуването при тези дечица е добре да не е просто плуване,а да се извършва от рехабилитатор.Такъв има в басейна Спартак,казва се Велизар.Можеш там да запишеш часове,има още едно момче Стоян.В Банкя има една дама.Имам само координатите на Велизар,но тук във форума има коментари и за другите .Ако можете да си позволите е добре и езда.Ние ходихме при Камен до стадион Славия
Виж целия пост
# 3
Жената, казаха ми, че е дълбок, а плиткият бил много бебешки. Днес се свързах с дамата от Банкя, казва се Даниела. Тя работи с дечица с ДЦП. Каза, че за толкова малки е добре да посещават басейн а в "Ясен" в Банкя. Иначе сега щели да почнат да правят тренировки в новия басейн във "Възраждане", но за деца поне на 7 години. Вероятно ще се ориентираме към Велизар, но при два разговор а по телефона ми се стори малко особен. Вие какви впечатления имате от него?
Виж целия пост
# 4
Бебешки, за ездата и за ползата й за такива деца съм чувала. Каква е цената на час?
Виж целия пост
# 5
Ездата е по 25 лв на час(поне такъв ми беше спомена,не сме ходили от доста време).Относно Велизар,аз лично не съм контактувала с него,но всички мнения който съм чувала за него е че е особен,но пък добър професионалист.Това,което мен ме спря е ,че часовете при него се запазват от днес за утре.Аз работя,а малката е на градина и е невъзможно да направя график така.
Виж целия пост
# 6
Ние се записахме при Даниела Садикова от спортен клуб "Шарк" Тя също работи с деца с проблеми. Даже са екип от няколко човека. Тренировките са в Банкя. Работи и събота. Цената за близнаци е 20 лева за 40 минути. Имаш ли спомен колко е цената при Велизар Петев? В събота ще ги водим с бащата и ще пиша как е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия