Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подготовка за МУ

  • 642
  • 3
Здравейте! Има ли някои,който иска да кандидатства за специалностите „Медицина”,  „Военен лекар” или „Фармация” във Варна, догодина?  Как се подготвяте за изпитите? Ползвате ли сборниците на университета? Тук може да споделите как сте се подготвяли, какви оценки сте изкарали и дали сте приети. Пожелавам успех на всички!
Виж целия пост
# 1
Балът е много висок. Ползват се сборниците на университета. Подготовка по химия с учител, запознат с изискванията на университета. За да те приемат ти трябват оценки над 5,50 по двата предмета, а това означава зверско учене!
Виж целия пост
# 2
За съжаление балът за момичета е винаги висок.За биологията е лесно - просто учиш темите на изуст,за съжаление.Обикбовенно химията е проблема защото в гимназията не се набляга на правилното разписване на задачите,защото  няма време. Така.че.за химията трябват сборниците на университета.На изпита често се пада задача от сборника,обаче леко променена .
Виж целия пост
# 3
Здравейте! Има ли някои,който иска да кандидатства за специалностите „Медицина”,  „Военен лекар” или „Фармация” във Варна, догодина?  Как се подготвяте за изпитите? Ползвате ли сборниците на университета? Тук може да споделите как сте се подготвяли, какви оценки сте изкарали и дали сте приети. Пожелавам успех на всички!

Здравей! Аз ще кандидатствам догодина Медицина, но в МУ-Пловдив. Аз лично с материала доста закъснях... почнах да уча лятото по сериозно по Химия и Биология. По Биология миналата седмица си свърших уроците от 8-ми клас. По химия също напредвам, но там си е по-сложно. Ходих на уроци по Химия, но няма как за цяло лято да се вземе цялата неорганична химия затова сега продължавам да уча по нея. По Биология ми беше най-добре да си преписвам всичко от учебника и да рисувам всички схеми в тетрадката ми. Но наскоро открих, Че ставало и от учебника 😀. По Химия също си пиша нещата. Относно за сборниците - да, вече имам два купени сборника, остават още два да купя (относно за МУ-Пловдив). Темите по Биология и Химия са дълги, но с много желание се научават по някакъв начин.

Късмет Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия