Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

  • 8 450
  • 333
# 330
Двамата са го направили.
Но в момента той го смята за пречка, а тя не. Така че който мисли, че са му пречка, да си ходи по широкия свят и да си следва приоритетите.
Кои сме ние или тя, че да му казваме какво да прави? Голям мъж на 30+ вероятно. Като не ще, не ще.

П.П. Няма да се учудя и тя да е искала, за да го "събуди" от това, в което е попаднал. Не е правилно, но бебето вече е факт и няма връщане назад.
Виж целия пост
# 331
Той сам ли го е направил това бебе? Аз мисля, че за подобно нещо се искат двама, ама може да я е забременил, докато е спяла.
За бебе двама, за изперкване един.
А като са го правили, още се е държал относително нормално. Едно е да залиташ по вегански кюфтенца, даже е леко похвално, съвсем друго е след два месеца да ти дотежи животът, семейството и децата и да си излезеш. Аз поне правя разлика между двете.
Виж целия пост
# 332
Благодаря на всики за мненията, бебето сме си го правили с желание и от двамата. Бърнаут действително има налице от негова страна, но не мисля, че това е оправдание за държанието му. Засега няма да принхрзвам, а ще изчакам да се роди детето, както казах, то само ще си покаже с времето
Виж целия пост
# 333
Ключ по молба на автора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия