Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Термокамера

  • 553
  • 4
Здравейте, 
От няколко седмици имам проблем с теч на тавана на банята, виках ВиК специалист, според който проблемът е от съседите отгоре, но техният майстор не открива причината. Твърдят ми, че не е от тях, а можело да е от покрива - но ми е странно, при положение, че съм на предпоследен етаж, а и не се влияе от дъждове.
Искам да извикам фирма с термокамера и ще се радвам на препоръка за такава - става дума за София.
Предварително благодаря.
Виж целия пост
# 1
Майсторът няма как да открие причината без да разбие всичко. Може да е от канала, от тръбите, от какво ли не. Но наистина може и да е от някъде си, водата понякога избира странни пътища.
Виж целия пост
# 2
Уж е гледал, тоалетна, душ кабина, разбил е на някакво място - не видял нищо. Но кой ще си разбие целия под, за да открие теч? Затова искам да викна фирма с термокамера. Някакви препоръки?
Виж целия пост
# 3
И аз търся препоръки за фирма, която обследва с термокамера. Някой ползвал ли е, примерно,  тези или тези?
Виж целия пост
# 4
В крайна сметка ползвах тези:

https://termograf.bg/contacts.html

Човекът дойде, видя нашият апартамент, видя и този на съседа, каза от къде е теча и ни издаде и протокол.
Друг е въпросът, че съседът ни си прави оглушки още повече от месец и не искаше да отстрани проблема, защото при тях било сухо Rage
В крайна сметка “намери” източника на теча и той се оказа, разбира се, точно това, което ни беше казал човекът от фирмата, а и което беше и нашето предположение.
Нооо... само да предупредя, че цените са солидни, но за такава услуга просто това са тарифите.
Изобщо само откриването на какво е точно и откъде, че викахме още 3-ма майстори ми струва кръгло 500 лв., не знам колко ще ми излезе ремонта на банята, но сега по предписание ще чакам 6 месеца да изсъхне, че беше текло над 2 месеца и половина.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия