Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Галено на Филип

  • 4 803
  • 50
# 30
Пипо
Виж целия пост
# 31
Какво Пипо?! Сериозно ли? Дано като стане тинейджър вече да е забравил и той и съучениците му това Пипо. Че много лесно става на Пипи. А каквито са гадни тийнейджърите.... Хич не искам да съм на мястото на малкият.
И каква е тази прищявка - Нещо по-оригинално... То това зависи от  името, не от желанията. Виж, вече имената са по желание. Ама производните галени са в зависимост от целите имена....
Виж целия пост
# 32
Всички гореспоменати са много извъртяни и далеч от хубавото име. Защо трябва да има галено на всяка цена?
Виж целия пост
# 33
имахме един Камен, викахме му Камбата.
Виж целия пост
# 34
Олеле....... Това ми мяза на прякор, не на галеност ...
Виж целия пост
# 35
Бях съвсем сериозна с Пипо. Харесва ми.

Освен гадните тийнови, какви гадни възрастни има... Ама съм сигурна, че и вие познавате такива и няма да обяснявам какво има предвид.
Виж целия пост
# 36
Освен гадните тийнови, какви гадни възрастни има... Ама съм сигурна, че и вие познавате такива и няма да обяснявам какво има предвид.
Оооооо, покойната ми свекърва прякор да ти сложи - лепнеше като лъжица в масло. И нейната свекърва беше същата; заразно е изглежда.
Виж целия пост
# 37
На актьора Филип Аврамов му викат Фица. За Камен и аз Камба и Коко съм чувала
Виж целия пост
# 38
Защо трябва да има галено на всяка цена?
Защото има хора, които предпочитат галените имена.
Фил ми звучи добре на мен. За галено на Камен не се сещам.
Виж целия пост
# 39
на Камен - Качо най-често срещано по нашия край
Виж целия пост
# 40
Имам приятел Филип, всички му казваме Фици.
Името ми харесва, харесва ми и Фици,за щото го свързвам с готин човек:)
В крайна сметка важно е,че не името прави човейа,а ибратното, а и никога не можете да контролирате другите ак ще му казват. Дъщеря ми се казва Радост, като съвсем малка и казвахме Ради, но в детската градина всички госпожи много и харесваха името и я наричаха или Радост, или Радостче. Вече самата аз все по-рядко се улавям да казвам Ради,защото много свикнах с Радостче, а все по-често си я наричам просто Радост.
Синът ми е Никола, всичко му казват така,а не Ники, както ние в родата и самият той казва,че цялото Никола си му харесва много повече от галеното Ники и иска да го наричаме с цяло име.
Така че дори сега да е Пипо след години кой как ще го нарича не се знае. Да е живо и здраво другото не е толкова важно!
Виж целия пост
# 41
Фифенце мамино, Филенце на мама!!!
Виж целия пост
# 42
Като чета темата, май половината от уж порасналите майки тук са по-гадни от тийнейджърите (покрай голямата ни дъщеря, познавам доста, и, повярвайте, но се държат по-зряло в това отношение от нас, когато бяхле на тяхната възраст - рядко се подиграват на някого, заради име или външност).
Хайде, дръжте се като зрели хора и се замислете малко, преди да се присмеете на имената, цели или галени, които други майки избират или са избрали за децата си!
Виж целия пост
# 43
Пипо. Правя асоциация с Пипа - сестрата на Кейт Мидълтън, която се казва Филипа. И ми харесва.
На мой познат му казваме Фильо, но той е 40+

Между другото децата в ранната училищна възраст, дори и тинейджърите не измислят прякори по имената. В училище просто приемат имената на съучениците си като даденост и не се замислят изобщо. Измислят ги родителите им и децата ги възприемат от тях.
Виж целия пост
# 44
Ма как ще търсите на това прекрасно име Филип умалителни. Като цяло не харесвам умалителни за което и да е име. Но на Филип съм чувала – Фифо, Фильо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия