Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любов или?

  • 4 712
  • 137
Здравейте! Става въпрос за мъж, който си има приятелка от една година, но си пише с много други жени.Той е на 30 години, има добра работа, образование, има собствено жилище и кола и е от добро семейство. Като цяло е перспективен и има високо самочувствие на успял човек. Приятелката му също е на 30, има добри доходи, собствен апартамент(не е на двамата, а си е нейн), кола, работа и като цяло и двамата имат добър стандарт на живот. Вече са заедно повече от година като от поне 8-9 месеца той живее при нея. Тя се старае по всякакъв начин да му угажда, готви му, чисти, съобразява се с него  и гледа да му е добре. Той обаче непрекъснато си пише с други жени, секс чатове, иска им снимки и тн. За 1 година не е публикувал нито една обща тяхна снимка, докато тя е много активна в инстаграм и разбира се иска да качва техни снимки, той не й позволява. По профилът му по нищо не личи, че има гадже, камо ли сериозна връзка. По всякакъв начин избягва снимки с нея, дори когато са на сватба на приятели другите мъже се снимат с жените си на общите снимки, той застава до приятелите си и я оставя някъде настрани до други хора. Най-близките му приятели знаят, че са гаджета, но някакси той не иска това да става публично достояние, може би защото ще му развали чатовете с други жени. Сегашната му приятелка е добро момиче, но някакси малко наивна и защото го обича може би е заслепена и не е мн наясно за неговите онлайн авантюри, които често преминават и офлайн. Той е умен, хитър и убедителен и успява да я манипулира. Освен, че не е мн наясно, сякаш не иска и да разбира, защото не е толкова трудно да види колко нови момичета постоянно следва. А и самият факт, че той живее при нея я успокоява да си мисли, че нещата между тях са сериозни!Той представя нещата така, че не обича да качва неща онлайн и не иска връзката му да става публично достояние, защото това са лични неща. Но от друга страна има снимки с приятелите си, има дори снимка с бившата му, която беше много красиво момиче и голямата му любов, но не са заедно от много отдавна, след нея е имал няколко връзки. Общо взето той получава много повече от тази връзка отколкото дава, защото тя прави всичко за него и не му отказва абсолютно нищо, а той прави относителния минимум, който би поддържал връзката им жива. От друга страна въпреки, че си пише с много жени все още е с нея. Та въпросът ми е вие бихте ли търпяли подобна ситуация повече от година, в която имате уж сериозен мъж до себе си, но той не ви дава легитимацията да бъдете представена официално на всички като жената до него и какво бихте направили ако това не се случва? Смятате ли, че връзката им е по-скоро удобна или става въпрос за любов и задължително ли е нещо да е преставено пред всички онлайн, за да е истинско?
Виж целия пост
# 1
Любов от нейна страна. От негова не.

Не бих търпяла.
Виж целия пост
# 2
Да продължава да му готви и да го обгрижва, докато тарикатчето си вее знаменцето като свободен мъж.
Виж целия пост
# 3
Не!
Виж целия пост
# 4
Ползва я за момента като удобна. Аз не бих търпяла.
Виж целия пост
# 5
Няма да го търпя . Явно любовта е само от нейна страна , а господинчото си пази " вратички" за всеки случай . Кажи на приятелката си да спре да му ходи по гъза и да види неговата реакция .
Виж целия пост
# 6
Не бих се бъркала в отношенията им. Явно и двамата ги устройва, така че не бива да те касае дали ние бихме търпяли или не.
Виж целия пост
# 7
Щом го обича жената и търпи...
Виж целия пост
# 8
Това което описваш е техен проблем. За какво се кахъриш? Най-много да разровиш лайната и да се омажеш.
Виж целия пост
# 9
 Няма значение кой какво би търпял или не от четящите и отговарящите. В тази връзка има двама. От техните мисли и действия е, каквото е и ще е, каквото ще е.
Виж целия пост
# 10
Авторката, за една прЕятелка ли питаш или по принцип си разсъждаваш върху хипотетичен случай 🤣
Виж целия пост
# 11
Здравейте! Става въпрос за мъж, който си има приятелка от една година, но си пише с много други жени.
Скрит текст:
Той е на 30 години, има добра работа, образование, има собствено жилище и кола и е от добро семейство. Като цяло е перспективен и има високо самочувствие на успял човек. Приятелката му също е на 30, има добри доходи, собствен апартамент(не е на двамата, а си е нейн), кола, работа и като цяло и двамата имат добър стандарт на живот. Вече са заедно повече от година като от поне 8-9 месеца той живее при нея. Тя се старае по всякакъв начин да му угажда, готви му, чисти, съобразява се с него  и гледа да му е добре. Той обаче непрекъснато си пише с други жени, секс чатове, иска им снимки и тн. За 1 година не е публикувал нито една обща тяхна снимка, докато тя е много активна в инстаграм и разбира се иска да качва техни снимки, той не й позволява. По профилът му по нищо не личи, че има гадже, камо ли сериозна връзка. По всякакъв начин избягва снимки с нея, дори когато са на сватба на приятели другите мъже се снимат с жените си на общите снимки, той застава до приятелите си и я оставя някъде настрани до други хора. Най-близките му приятели знаят, че са гаджета, но някакси той не иска това да става публично достояние, може би защото ще му развали чатовете с други жени. Сегашната му приятелка е добро момиче, но някакси малко наивна и защото го обича може би е заслепена и не е мн наясно за неговите онлайн авантюри, които често преминават и офлайн. Той е умен, хитър и убедителен и успява да я манипулира. Освен, че не е мн наясно, сякаш не иска и да разбира, защото не е толкова трудно да види колко нови момичета постоянно следва. А и самият факт, че той живее при нея я успокоява да си мисли, че нещата между тях са сериозни!Той представя нещата така, че не обича да качва неща онлайн и не иска връзката му да става публично достояние, защото това са лични неща. Но от друга страна има снимки с приятелите си, има дори снимка с бившата му, която беше много красиво момиче и голямата му любов, но не са заедно от много отдавна, след нея е имал няколко връзки. Общо взето той получава много повече от тази връзка отколкото дава, защото тя прави всичко за него и не му отказва абсолютно нищо, а той прави относителния минимум, който би поддържал връзката им жива. От друга страна въпреки, че си пише с много жени все още е с нея.
Та въпросът ми е вие бихте ли търпяли подобна ситуация повече от година,
Скрит текст:
в която имате уж сериозен мъж до себе си, но той не ви дава легитимацията да бъдете представена официално на всички като жената до него и какво бихте направили ако това не се случва? Смятате ли, че връзката им е по-скоро удобна или става въпрос за любов и задължително ли е нещо да е преставено пред всички онлайн, за да е истинско?
След като сме само гаджета, не бих търпяла и месец, не година.
Ако става дума за семейство с деца, мерките биха били други.
Виж целия пост
# 12
Ти негова близка позната ли си, че знаеш, че си пише с други жени, та чак знаеш и за секс чатове?Thinking
Виж целия пост
# 13
По-скоро е част от масовката, пращаща снимчици, но иска да е главна героиня.
Виж целия пост
# 14
Ти негова близка позната ли си, че знаеш, че си пише с други жени, та чак знаеш и за секс чатове?Thinking
Казах, че си пише с много жени...с мои приятелки и тн .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия