Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Американски колеж - двадесет и първа тема

  • 29 128
  • 399
# 345
Ами аз понеже действам също емоционално, че и бързичко, пиша писма веднага, след като дигна кръвното. За да няма загуба на време. НО мисля, че общите усилия биха били по-ефективни. Аз лично бих участвала във всичко, което се организира. Признавам, не съм добра по организациите, не са ми сила. Защото с тая бавна скорост на отговаряне, то не само двете седмици ще минат, че и годината.
Виж целия пост
# 346
Ох, силно се надявам да измислят нещо като 1 седмица присъствено определени класове, следващата те да са ДО, а други присъствено. И така да се въртят. И не искам в седмицата за ДО да е 50/50.

Децата имат мейл, че се връщат към синхронно обучение, но не мога да разбера дали само по английски. Разбрали са, че губят часове.
Виж целия пост
# 347
Един плах глас "за" промяната, но съм съгласна, че предмети с единични часове е добре да не се редуват.
Изморително е не само дългото стоене пред екран /то е неизбежно/, но и необходимостта да бъдеш дълго време онлайн концентриран, да участваш, да следиш и да възприемаш.
Каквато и форма да се избере, осмислянето или обезсмислянето й зависи най-много от нивото на учтеля и като преподавател, и като човек.
Виж целия пост
# 348
Момичета ( и момчета), тези от вас, на които децата им са се явявали на TOIFEL или IELTS колко са изкарвали децата ви? Подготовка някаква извън колежа предприемали ли сте? Аз да си кажа честно, като гледам за какъв английски става въпрос у дома, изобщо не мисля, че е нужно някаква подготовка (то чак смешно ми звучи), ама знам ли.... да не сбъркаме нещо...
Както е ясно изпитите се задават на хоризонта и трябва да ги отметнем в някакъв момент... (то не че е ясно с тая пандемия дали изобщо нещо може да се планува)
Виж целия пост
# 349
За IELTS според девойката нямало нужда - 8 или 8,5 изкара.
Виж целия пост
# 350
Без подготовка - 8.5; 8.5; 8; 7.5 (това различните секции, идея нямам що се е издънила на speaking с 8 Grinning, a на writing било нормална оценка това) А те университетите искат буквално pass - над 7, струва ми се.
Виж целия пост
# 351
Намират се из нета варианти за IELTS, колкот да се тества и види какво е. Знаеш го моя титаничен мързел - с все него си изкара 8 и после го наритах пак - 8,5.
Виж целия пост
# 352
Амели,  IELTS не е труден изпит. Моето дете не учи в колежа и езиците са му най-трудното нещо, плюс няма нито един час извън училищната подготовка, и при много неблагодатни теми за спийкинг и райтинг изкара 8. Унитата изискват оценка над 7, поне тези в Европа. Иначе дори и в тези условия изпита се реализира при напълно взети мерки от Бритиш кансъл, всеки месец има по няколко дати. Бих ви препоръчала средата на втория срок или лятото след 11 клас да го отметнете.
Виж целия пост
# 353
Здравейте! Бихте ли споделили накъде се ориентират децата да кандидатстват след АК? Дали е вярно, че масово се отказват от щатите (защото отказвали стипендии) и се ориентират към Нидерландия? За сегашните единадесетокласници Великобритания явно отпада като вариант.
Виж целия пост
# 354
Започва коледният концерт 🙂
Светли и весели празници и се надявам догодина да се върнат в училище!
Виж целия пост
# 355
Гледаме го! През сълзи.

P.S. Толкова са талантливи!
Като слушам пианата и си мисля за Биляна.
Виж целия пост
# 356
Може ли да се гледа от гости? Моля! Моля!
Виж целия пост
# 357
https://youtu.be/qc0eL7e_vU8
Много труд са положили всички.
Виж целия пост
# 358
На “Marry, did you know?”  и аз се разплаках.
Много ми харесва всичко. Браво!

Доп: Колко много осмокласници участват тази година! Много им се радвам! Браво, браво, браво!
Виж целия пост
# 359
Прекрасни деца 💞 Донесоха ми коледно настроение.
Три приятелки на моето асоциално мрънкало участват. Много сладички. Момчето от мюзикъла какъв красавец е.
Утре пак.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия