Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Медикаментозен аборт

  • 2 096
  • 4
Здравейте, имам бебче на 3 месеца и вчера разбрах, че съм бременна. Пазихме се не знам как е станало божа работа, но сме в чужбина сами просто не бих могла да се справя бременна с бебе новородено и сама, мъжа ми работи по цял ден. Личният лекар ми предложи медикаментозен аборт с хапче или вакуум аборт, не знам кой метод е по добре много съм объркана, моля който го е изпитал да сподели. Страх ме е понеже имахмного тежко раждане изгубих много кръв и аборт в къщи без лекарско наблюдение ми се струва опасно.
Виж целия пост
# 1
Тези неща се обсъждат с лекар, а не с форум.
Виж целия пост
# 2
Тези неща се обсъждат с лекар, а не с форум.
. Просто исках да чуя дали някой е преминавал през това, то е ясно че ще го обсъдя с лекар. Както съм писала ттой ми предложи два варианта, няма нужда от тъпи коментари¡!!!!! Мерси, че ме осведомихте как не се сетих...
Виж целия пост
# 3
Доказана ли е бременността от лекар? Или само с тест? Защото понякога тестовете отчитат хормона на бременността до 4 месеца след раждането.
Виж целия пост
# 4
Има цяла тема по въпроса: https://www.bg-mamma.com/?topic=879180

Конкретно на въпроса: аз, онзи ден. Болките бяха като при цикъл, кървенето - първия ден доста обилно, но в рамките на това, което се смята за приемливо, след това - съвсем оскъдно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия