Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хлебарки нежелани гости

  • 287
  • 3
Здравейте някой да ми препоръча фирма за пръскане срещу хлебарки във Варна и други насекоми от, която наистина е доволен? Жилището е наето за под наем, но не може да се справим с тези пусти хлебарки и имаме нужда професионалисти.
Виж целия пост
# 1
Ако е блок, за да се отървете трябва целия блок да се напръска, вкл. и мазета, което е трудно постижимо.

Иначе препарата Регент, от години не се внася легално в България, но може да го откриете в олх например. Благодарение на него 5-6 години вече нямам хлебарки в апартамента, но и блока се поддържа.
Виж целия пост
# 2
Ако е блок, за да се отървете трябва целия блок да се напръска, вкл. и мазета, което е трудно постижимо.Изобщо не е трудно постижимо . В нашия блок фирма пръска 2-3 пъти в годината , задължително в избите и ни дават разтворен препарат . който да изсипем в каналите .

Ако съседите имат хлебарки , с каквото и да пръскате у вас смисъл няма .
Виж целия пост
# 3
https://kilari.bg/bg/contacts.html

тази фирма сме ползвали в Бургас, мисля, че имат офиси в цялата страна, имахме ужасно големи хлебарки в мазето, изпълзяваха по каналите през нощта,   а аз съм на 6-ти етаж чак.... та тази фирма дойдоха и напръскаха общите подземни части, отделно купих малко отрова от тях, едни малки шишенца, разтварят се във вода  и излях разтвора в каналите, та така умряха гадините
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия