Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Влага в банята - ново строителство

  • 468
  • 1
Здравейте!
Апартаментът е на шпакловка и замазка. Целият под в банята е влажен, като влага има и по вътрешните стени /от пода по стената около 30-40 см./, както и по пода в коридора и в едната спалня, които са в съседство с банята. Какъв може да е проблемът? Единствено в този апартамент е пусната водата и е сложена тоалетна чиния, която се ползва от строителите в обекта. Някои хора казаха, че се е получило така, защото някой от работещите на обекта майстори си е измил някой инструмент или е намокрил пода, като по този начин водата се е разпростряла и е попила в замазката. Въпросът ми е дали е възможно да има теч, тъй като влагата ми се струва доста и какво трябва да се предприеме? Предстои ни полагане на плочки и ламинат, но стопирахме нещата и сега чакаме влагата да изсъхне.
Виж целия пост
# 1
Най-вероятно за изливали вода - пълнили са кофи, монтирали и демонтирали кранчета, може и да са мили инструменти...
Изчакайте седмица и вижте дали съхне. Докато не изсъхне обаче не правете нищо. Направете течение сега в хубавите дни. Може и влагоабсорбатор да пуснете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия