Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имплантолог Банско, Плевен, София?

  • 327
  • 1
Така мили дами, бих искала да се допоитам до Вас. Значи съпруга ми е с тежка парадонтоза, от сорта на горни предни зъби опадали. Като най-накрая успях да се преборя с него да започнем лечение. Но! Колкото повече чета толкова по-мътно и неясно ми става. Имам хиляди въпроси до сега не сме посещавали имплантолог, та бих искала да се допоитам до вас да препоръчате някой доказан и от когото сте доволни. Много ме е страх че ще попадне на някой който не си разбира от работата. Записали сме час за утре консултация с др Саша Стаменов във Тандем Дент Плевен, чух че бил един от най-добрите в Плевен, но бих искала и вас да чуя.. И другите за които чувам само хубави неща от колеги и познати това са A-Dent в Банско. Не сме се насочили и към какви импланти точно да се насочим.. Бих желала мнение за тези две клиники или за минали през същата процедура като нашата да споделят къде е как е минало. За София също няма да е проблем да се насочим, ако имате предложения. Токуда много я хвалят... Ще съм  изключително благодарна на отзовалите се.
Виж целия пост
# 1
Посетихме вчера д-р Стаменов, за да изкаже мнение. Прегледа мина доста добре според мен, след като погледна снимката ми каза и вариантите, които са добри в неговия конкретен случай. Имах доста въпроси, отговори ми изчерпателно на всичките. Останах с наистина добро впечатление. Показа ми сминки на други негови пациенти минали през същото.  Изключително любезен беше, изчерпателен и някак си успя да ни успокои. За мен ще бъде наистина важно ако някоя от вас е посещавала кабинета и е имала опит с д-р Стаменов да изкаже мнение! Съвсем скоро ще посетим и клиниката в Банско. За да можем да имаме някаква база за сравнение и да видим към коя от двете да се насочи. Ще съм благодарна на мнение и от двете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия