Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имаме ли бъдеще и как връзката ни да мине на следващото ниво?

  • 2 310
  • 65
Здравейте!
Имам връзка от почти две години с приятеля ми, когото много обичам. Може да се каже, че живеем заедно , той живее при мен, но има и негов апартамент, в който често остава и засега отказва да се нанесем окончателно заедно, което ме притеснява. Когато е при мен всичко е прекрасно.правя всичко възможно да създавам уют у дома, готвя и се грижа за двама ни да ни е хубаво и наистина чувствам връзката ни пълноценна.
Приятелят ми обича да контролира нещата и да се случват по неговия начин, така че аз съм оставила той да определя нещата във връзката ни. Проблемът е, че не винаги моето мнение се зачита, той си държи на неговото и все едно не уважава моето. Но понякога се вслушва в мен и моите искания или желания. Иска ми се да има повече уважение, Подозирам, че си пише с други жени, често е прикрит, нямам достъп до телефона му. Когато го попитам какви са всички тези нови жени, които следва в социалните мрежи той си измисля и извърта нещата или сменя темата. Страхувам се, че в моментите, в които той си е у тях може да ми изневерява. Това, което ме притеснява допълнително е, че много малко хора знаят за нашата връзка, само неговите най-близки приятели, което той твърди, че е достатъчно. Но се притеснявам, че след като много хора не са ме виждали има опасност да си мислят, че той е необвързан и не съм убедена той дали не би скрил тази информация с цел да си контактува с други жени. След като той контролира връзката ни той определя доколко да се знае за нея, не споделя наши снимки в профила си, не ми дава и аз да споделям в моя, той определя кога ще си остане вкъщи или кога ще остане при мен, кога ще се виждаме и кога не. И все едно хем сме в стабилна връзка, хем не.Често се караме заради моите съмнения, че си пише с други жени и ми изневерява и просто му нямам доверие и мисля, че си оставя вратички. Искам да се почувствам като единствената жена в неговия живот, но той тази сигурност просто не ми я дава. Не знам какво да правя, много съм объркана. Мисля, че две години са дълго време и искам да съм сигурна в стабилността на връзката ни и тя да мине на ново ниво, да стане публична, да заживеем заедно окончателно и да градим бъдеще заедно , но има моменти, в които моят приятел просто си прави каквото си иска, без обяснения и без съобразяване с моите желания и нещата буксуват на едно място, което на него му е много удобно, защото получава всичко от връзката ни, а си остава вратички да си прави каквото поиска понякога, без да се съобразява с мен. Дайте ми някакъв съвет какво да правя. Смятате ли, че отношението му към връзката ни може да се промени, защото аз за себе си мисля, че давам всичко от себе си, но някакси не се оценява.
Виж целия пост
# 1
Пращай го да си ходи у тях. А със следващия не се старай чак толкова много. Дай му шанс и той да се изяви за теб.
Виж целия пост
# 2
Няма как да има здрава връзка между хора, които прекарват времето си в социалните мрежи. Ти го следиш дали той следи други, страхуваш се да не го помислят за необвързан... щото ако е обвързан би ги спряло да му налетят, ако искат, нали.

Приела си ролята на слугинаж, а после искаш да зачита мнението ти? Как да стане номера? Той НЕ живее при теб, а идва от време на време за секс и топло ядене.
Виж целия пост
# 3
2 г и още не те показва гордо?
Забрави го.
Или остани вечен резервен вариант.
Виж целия пост
# 4
Ти си се вживяла в ролята на Пепеляшка. Чистиш, готвиш, уют създаваш... оставила си го той да ръководи връзката ви и в същото време търсиш уважение. Колкото уважава фурната и пералнята, толкова и теб. Айде тебе малко повече, че ставаш за консумиране.
Мъка!
Виж целия пост
# 5
Няма да е тоя. Не се хаби.
Виж целия пост
# 6
Не иска да те показва, не иска да живеете заедно, не иска да се виждате, когато ти искаш, как да ти го (по)каже по-ясно?
Виж целия пост
# 7
Следващото ниво е излизане от играта.
Виж целия пост
# 8
Авторката трябва да е много влюбена или загубена да търпи подобно отношение..
Виж целия пост
# 9
А ти ходиш ли в неговия апартамент? Създава ли ти уют там?
Ако по принцип е активен в социалните мрежи и качва снимки, но точно такива с теб крие и пази да не се види на някоя с теб, е голям червен флаг. Не сте ли говорили за тия неща?
Виж целия пост
# 10
И ти още се чудиш...
Виж целия пост
# 11
Много жалко, че те задоволява такава жалка роля в т.н. ти връзка. Не се ли обичаш, не се ли уважаваш?
Виж целия пост
# 12
Объркващото е, че реално ние прекарваме много време заедно, защото той понякога по цели седмици е при мен, особено сега заради пандемията сме хоум офис и сме заедно по цял ден. Естествено, че идва и когато аз поискам , но и си ходи когато той поиска. Казва ми, че трябва да изчисти в апарамента си и да го поддържа. Или намира някаква друга причина  да трябва да е там. Докато сме заедно си прекарваме страхотно хубаво ни е заедно. Реално той ме е запознал с най-близките му хора. Излизаме по заведения, ходим на почивки понякога уикендите. Лятото бяхме на морето с приятели. Когато иска да е отдаден може да е на 100 процента. Но когато реши почва другата фаза-  започва да увърта за някакви неща, които го питам, виждам как си крие телефона, как се сприятелява с други жени онлайн и им харесва снимките и предполагам, че си пише с тях. Когато е в офиса аз няма как да знам с кого си пише. Или когато си е в неговия дом. Не мога да го накарам сам да напусне апартамента си и да не стъпва в него, ако той не го пожелае. Чакам този момент да дойде, но засега го караме така. Ходила съм в неговия апартамент, но в повечето случаи сме у нас.
Виж целия пост
# 13
Днеска го пиша за втори път - Защо си го причиняваш ? Имам чувството , че мазохизма напоследък е заразен . Ти щастлива ли си в тази връзка ? Защо не поставиш на първо място себе си ? Защо го обгрижваш тоя хубостник дето не смее да те покаже и публично да заяви връзката ви ?
Виж целия пост
# 14
Ако човекът е имал серозни намерения за 2 години отдавна да беше поставил самия той въпроса къде ще живеете.
Той видимо си оставя вратички да си тръгне когато му се иска. И да кой знае какво прави у тях. Надали си ходи само да си избърше праха...
Пък и аз ако бях на негово място някой да ме търпи две години така и аз щях да пасувам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия