Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имаме ли бъдеще и как връзката ни да мине на следващото ниво?

  • 2 373
  • 65
# 15
Ако човекът е имал серозни намерения за 2 години отдавна да беше поставил самия той въпроса къде ще живеете.
Той видимо си оставя вратички да си тръгне когато му се иска. И да кой знае какво прави у тях. Надали си ходи само да си избърше праха...
Пък и аз ако бях на негово място някой да ме търпи две години така и аз щях да пасувам.
Да, но той казва, че и този момент ще дойде, просто не сме стигнали този етап и ни е добре така. Ако си напусне изцяло апартамента трябва или да го продаде или да го даде под наем, защото иначе ще се износи, когато не се живее в него, а той е ново строителство. Реално ние си живеем като семейство, когато сме у нас. Делим си разходи, сметки и тн. Но това нещо не може да продължава вечно, това местене напред назад. Не знам кога точно смята да дойде този етап. Вече ще станат 2 години откакто сме заедно.
Виж целия пост
# 16
Ами то жилището се амортизира така или иначе като не се ползва ежедневно. А за даваме под наем той надли си и помисля - къде ще отиде като вече не си му удобна. Звучи много гадно, знам, ама това са фактите спрямо нещата, които четем тук. Хората заживяват заедно и т.н. някак естествено без чак такива приготовления.
Трябва да обсъдите със спокоен тон как виждате нещата, кой какви компромиси е готов да направи за общото ви бъдеще. Най-вероятно след такъв тип разговор ще се разделите, защото няма да има в каква посока повече да мърда и да шикалкави.
Виж целия пост
# 17
Добре, как се крие връзка 2 години?! На театър, кино, най-елементарното до мола да отидете, все ще срещнете някой познат. Почивки, събития, все някой някъде ще ви снима и ще се озовете във ФБ, трябват си усилия за да се избегне това.
Според мен си временен удобен вариант докато излезе нещо по-интересно.
Виж целия пост
# 18
Добре, как се крие връзка 2 години?! На театър, кино, най-елементарното до мола да отидете, все ще срещнете някой познат. Почивки, събития, все някой някъде ще ви снима и ще се озовете във ФБ, трябват си усилия за да се избегне това.
Според мен си временен удобен вариант докато излезе нещо по-интересно.

Ами ние по молове и заведения си ходим. На фитнес, на кино също.  Той пропринцип не обича много да се снима. Аз ако си снимам някакви неща и си пускам сторита го правя, просто него не го снимам. А на почивки като ходим той ме снима мен или дори и да имаме някакви общи снимки просто не ги качваме в социалните мрежи. Той наистина не е активен да качва неща в социалните мрежи. Има снимки с приятелите му, но те са по-стари снимки. Както казах неговите приятели знаят, че сме заедно, моите също. Но ми се иска да качи наша снимка в профила си или поне да добавя нещата в неговия профил, когато го тагвам, защото той не го прави.
Виж целия пост
# 19
Явно съм твърде стара, но този виртуален ексхибиционизъм ми е тотално неразбираем.
Не разбирам хора снимащи, постващи, тагващи се, слагащи локация и всякакви подробности за битието, семейните членове и положение.
Виж целия пост
# 20
Мислиш, че като качи ваша снимка ще валидираш позицията си или?
Виж целия пост
# 21
Мислиш, че като качи ваша снимка ще валидираш позицията си или?

Всяка жена си го мисли. Най-малкото неговите приятели имат сериозни връзки и се снимат с жените си.
Виж целия пост
# 22
На възраст съм да ти бъда майка, имам 20-годишен брак, децата ми са на 19 и 15г. Не ми обяснявай какво мисли ВСЯКА жена. Отвори си широко очите и сетивата. Живей, вместо да чатиш.
Виж целия пост
# 23
Мислиш, че като качи ваша снимка ще валидираш позицията си или?

Всяка жена си го мисли. Най-малкото неговите приятели имат сериозни връзки и се снимат с жените си. То той не обича да се снима...
Виж целия пост
# 24
Ама как искаш да се снимате - за порно сайтовете или за инстаграм? Щото аз имам познати, които се снимат най-редовно за първия вид сайтове.
Виж целия пост
# 25
А ти ходиш ли в неговия апартамент? Създава ли ти уют там?
Ако по принцип е активен в социалните мрежи и качва снимки, но точно такива с теб крие и пази да не се види на някоя с теб, е голям червен флаг. Не сте ли говорили за тия неща?

Ходила съм в неговия апартамент, но през повечето време живеем в моя. Попринцип доста използва социалните мрежи за комуникация, но не качва снимки. Преди е бил по-активен и е качвал снимки от пътувания с приятели и тн. Но сега най-много да качи някой пейзаж или някоя забележителност.
Виж целия пост
# 26
Трябва да намериш сила да прекратиш тази връзка. Има нещо ненормално в нея.
И понеже си силно зависима от Фейсбука (браво на създателя  му) да поразсъждаваме заедно какво можеш да направиш.
Идея 1: сложи си в твоя профил една ваша снимка заедно -  възможно  е да те потърсят десетина дами и да ти кажат, че това е техния приятел, или ще има скандал от половинката ти и скъсване на отношенията ви, което е полезно за теб (макар, че не го разбираш и си мечтаеш за друг изход и нов етап)

Идея 2: Забрави, че имаш Фейсбук за една седмица и виж какво може да се случи. Като нямаш какво да правиш, може да мислиш по цял ден, хей така, от скука. Естествено  ще мислиш за приятеля си. Мисли и се питай: "Защо той така прави? Защо е толкова важно за него да не ни виждат заедно?" Като нямаш фейсбук, сама ще проумееш много неща,  И напиши тук твоя отговор на въпроса.

Идея 3. за любителите на Фейсбук и др.  мрежи: Хвани се и търси, този човек ,вероятно има поне още 5-6 профила, освен този, на теб известния. Поразгледай ги.  Направи си един фалшив профил и се запознай с него, пак ще разбереш неща, които не знаеш.

Идея 4. Наеми си частен детектив и разбери къде ходи той, когато не е с теб. Сигурно ще се разочароваш от него (където и да го открият)

Тук хората ти казват, че най-доброто за теб е да сложиш край на това.  И да си намериш някой, който ще те уважава и обича. Но първо трябва да скъсаш със стария 'приятел'.
Виж целия пост
# 27
Не бих казала, че съм толкова зависима от фейсбук. Просто като всеки млад човек ползвам социалните мрежи. Този форум също може да бъде много пристрастяващ и всяко онлайн пространство като цяло.

Опитвам се да обясня, че когато сме заедно връзката ни е пълноценна  и не виждам защо да не продължи. Дори когато се караме и аз му се разсърдя за нещо той прави всичко възможно да се сдобрим, което значи, че държи на мен. А и две години не са малко време, щом не си е тръгнал и не сме се разделили досега значи има някакви по-сериозни намерения. Проблемът е, че е непостоянен и иска нещата да стават по неговия начин. Той е инициативен човек и обича инициативата да е в него, няма лошо. Просто не виждам голямо развитие на връзката ни през последната година и половина.
Виж целия пост
# 28
Здравейте!
Имам връзка от почти две години с приятеля ми, когото много обичам. Може да се каже, че живеем заедно , той живее при мен, но има и негов апартамент, в който често остава и засега отказва да се нанесем окончателно заедно, което ме притеснява. Когато е при мен всичко е прекрасно.правя всичко възможно да създавам уют у дома, готвя и се грижа за двама ни да ни е хубаво и наистина чувствам връзката ни пълноценна.
Приятелят ми обича да контролира нещата и да се случват по неговия начин, така че аз съм оставила той да определя нещата във връзката ни. Проблемът е, че не винаги моето мнение се зачита, той си държи на неговото и все едно не уважава моето. Но понякога се вслушва в мен и моите искания или желания. Иска ми се да има повече уважение, Подозирам, че си пише с други жени, често е прикрит, нямам достъп до телефона му. Когато го попитам какви са всички тези нови жени, които следва в социалните мрежи той си измисля и извърта нещата или сменя темата. Страхувам се, че в моментите, в които той си е у тях може да ми изневерява. Това, което ме притеснява допълнително е, че много малко хора знаят за нашата връзка, само неговите най-близки приятели, което той твърди, че е достатъчно. Но се притеснявам, че след като много хора не са ме виждали има опасност да си мислят, че той е необвързан и не съм убедена той дали не би скрил тази информация с цел да си контактува с други жени. След като той контролира връзката ни той определя доколко да се знае за нея, не споделя наши снимки в профила си, не ми дава и аз да споделям в моя, той определя кога ще си остане вкъщи или кога ще остане при мен, кога ще се виждаме и кога не. И все едно хем сме в стабилна връзка, хем не.Често се караме заради моите съмнения, че си пише с други жени и ми изневерява и просто му нямам доверие и мисля, че си оставя вратички. Искам да се почувствам като единствената жена в неговия живот, но той тази сигурност просто не ми я дава. Не знам какво да правя, много съм объркана. Мисля, че две години са дълго време и искам да съм сигурна в стабилността на връзката ни и тя да мине на ново ниво, да стане публична, да заживеем заедно окончателно и да градим бъдеще заедно , но има моменти, в които моят приятел просто си прави каквото си иска, без обяснения и без съобразяване с моите желания и нещата буксуват на едно място, което на него му е много удобно, защото получава всичко от връзката ни, а си остава вратички да си прави каквото поиска понякога, без да се съобразява с мен. Дайте ми някакъв съвет какво да правя. Смятате ли, че отношението му към връзката ни може да се промени, защото аз за себе си мисля, че давам всичко от себе си, но някакси не се оценява.
При толкова червени лампи, единственото което искам да те попитам е защо си го причиняваш. Тук ни най-малко не е проблемът в липсата на публичност, а във всичко останало. Фейсбук и тн не е реалността, а вашата реалност е меко казано кофти. И да те тагва, и да не го прави, не е въобще важно.
Колкото до това какво поства във FB, може просто да го е надраснал. Но явно не е готов за сериозна обвързаност.
Виж целия пост
# 29
А в цялата история да няма намесена някоя бивша.. непреживяна любов и да не дава шанс на вашите отношения?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия