Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Толкова ли ужасно нещо съм направила?

  • 3 750
  • 49
# 45
Любовта, любовта. Нали нея търсиш ? Жена, която търси любов не търси голи снимки от мъжът, преди изобщо да е спала с него? Защото, иначе излиза че търси да види това от снимката.
И като си отвратена, блокира ли го вече ?
Виж целия пост
# 46
Тази снимка не е от сега, най вероятно е негова, но въпросът е принципен не ме дразни толкова самата снимка, колкото това, че ми я праща с кеф при това. Ревнувам разбира се, но се абстрахирам от ревността и мисля защо ми я праща каква може да е причината . Знам че един джентълмен не прави така с човек, който твърди че харесва . Да харесвам го имам чувства, но не мисля, че аз съм толкова виновна за нашите лоши и обтегнати взаимотношения . Днес не съм му писала, както и той на мен играе го сърдит и отново аз виновна .
Той не го играе сърдит,просто не му пука за теб. Мислиш ли,че ако те харесва ще ти праща снимки с други и ще ти звъни 1 път на 3 седмици?Той се подиграва с чувствата ти, може дори и пред други хора да говори зле за теб, като например:"има един детски гъз,луда е по мен". Ти за него още си дете. Изобщо не е подходящ човек за теб.По- добре си намери някой връстник и всичко да ви се случва за пръв път едновременно и на двамата.И не се заблуждавай,че сте гаджета,нищо не сте, дори и не те харесва.
Виж целия пост
# 47
Каква любов към тоя "бройкаджия". Върти те на малкия си пръст, ти си увлечена, щото си малка, а той е обигран и интересен. Надявам се нещо от написаното да влезе в съзнанието ти, макар да се съмнявам. Подобни личности се опитват да те оплетат така че да ги молиш да си легнат с теб, а след тпва като те блокират и бият шута, пак ще плачеш по форуми...ама що така. Ами, щото си малка, а той е 8 години по голям и определено не търси сериозна връзка. Я си гледай училището, макар и дистанционно.
Виж целия пост
# 48
Добро утро на всички.След като той ми  каза, че няма да го играе това да бъде пак с обсебваща ревнивка, аз го попитах какво си мисли в действителност . Не ми отговори и съответно аз спрях да пиша и няма да пиша,, като това беше преди два дни. В игнорирани потребители ми е така че.... Ясно ми е, че ме върти,  че не му пука и така ,просто се опитвам сама себе си да убедя в противното хахаха , но уви вече не мога
Виж целия пост
# 49
С което заключвам темата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия