Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смяна на АМ

  • 1 040
  • 3
Здравейте,
Бебчето ми е на 37 дни. Кърмих го първата седмица и по медицински причини ми спряха кърмата и минахме на АМ. Започнахме с АМ на Хип комбиотик от Англия, харесваше му и нямахме проблем. Поръчахме още от Англия, но поръчката се забави и взехме същото от БГ, но има разлика в състава и започна да се изпожда трудно. Педи ни изписа Фризовом. Започна да ака по 3-4 пъти, каза че това е медицинско разхлабващо мляко и като свърши да си минем на старото. Пристигна Хипа от Англия и започнахме на него. Постепенно намали изхожданията и се запече. Започна и да връща мляко. Изходи се на топчета и сухо. Тогава забелязах че на кутията пише “нова рецепта”. Похвалиха ми Аптамил Комфорт. От 5 дни го пие, но продължава да се мъчи с изхожданията, а вчера за пръв път беше тъмно зелено. Днес още чакаме да се изходи. Давам му и чай от копър и анасон. Изкарва газове и станаха много миризливи от вчера. Не знам вече каква стъпка да предприема, утре ще потърся специалист гастроентеролог, но бих искала някоя мама, ако е минала през това, да чуя мнение. Благодаря и се извинявам за романа.
Виж целия пост
# 1
Аз давах Аптамил и Аптамил Комфорт, и двата английски + био гайа. От Комфорта и при нашия син акото беше тъмно зелено. Мисля, че е от млякото. В началото като го взех давах само Комфорт, после започнах да го смесвам и давахдве шишета за деня комфорт и останалото от обикновения Аптамил. Регулира се стомаха на бебо, но принципно не е хубаво да сменяте твърде често млякото, защото организмът привиква с определения вид и след това му трябва отново време да привикне. В олх имаше доста обяви за продажба на англиско Ам, миналата година беше по изгодно от българските цени по магазините. Спокойно, ще се регулира бебето. Аз съм много доволна от Аптамил, само че от английският. От българският много се запичаше. По локдауна нямаше внос пролетта и беше голяма драма да намеря, а друго мляко вече не искаше да пие.
Виж целия пост
# 2
Много благодаря за отговора. ЛЛ ни изписа отново Фризовом да пие две седмици и да сменим пробиотика с био гайа, но и мен ме притеснява това често сменяне. Днес отиваме при специалист и се надявам да ни препоръча мляко и вече всичко да си дойде на мястото.
Виж целия пост
# 3
Това с млеката е на принципа проба- грешка. На едно дете може да действа много добре, а друго дете да има запек и газове. Така че каквото и да ти препоръчат е относително и никой не знае как ще подейства. За пробиотика е същата работа.
Примерно моя се запичаше ужасно от Аптамил комфорт и други млека а с Хипп органик е ок. Биогая същата работа и в момента сме с Прокомбо бейби и всичко е ок.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия