Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Морално ли е?

  • 6 867
  • 116
Здравейте! Бременна съм с малък бебчо и останах сама. Таткото е хлътнал по една госпожица и се прехвърли да живее при нея. Аз заминах в чужбина при родителите си. Не търся съвет, нито подкрепа, само искам да ви споделя историята ми, на която да се чудя дали да плача или да смея. Когато започнахме с приятеля ми да планираме бременността, започнах да чета форума и да обменям съвети с други форумки. Как ми е било потребителското име няма значение, а и се срамувам. Веднъж четохме за бременността заедно, за да запаля интереса му още от тогава. От тогава забелязах, че той е започнал да го разглежда и самичък от моя лаптоп. Казах си, че е добър знак, по-лесно ще минат нещата, ако той има някаква компетентност. Видях, че е писал до няколко мами от моя профил, когато получих отговорите им и му направих забележка, че ако иска да пише съобщения, да не го прави от моя профил, а да се регистрира свой. Явно четеше много за бременност, козметика,здраве и т.н., защото постоянно ме поправяше, поучаваше, съветваше и това беше дразнещо. Скоро започна да се крие, сложи си парола на телефона, не вдигаше докато беше на работа. Не успях да разбера потребителското му име, макар че търсих и съм сигурна, че е бил активен. Оказа се, че се е свързал с някоя жена през форума и се видели в обедната им почивка. Стори ми се странно, а от следващия ден тази жена започна да се чуват по телефона. Не издържах и му видгнах скандал, а той ми се озъби, че не можел да има приятели от мен. За да смекчи нещата, той започна да говори с нея само пред мен (поне докато беше вкъщи) и обсъждаха разни неща покрай бременността, потребителки на форума, готвене и други такива. Това стана ежедневие . Тъй като съм уверена и горда жена, след още няколко скандала му поставих ултиматум – аз или тази жена. Развръзката от тук нататък предполагам ви е ясна. Тогава бях ядосана, а и може би не реагирах добре, може би не трябваше да му показвам форума изобщо, но сега вече съм спокойна и правя равносметка на грешките си. Преместил се е да живее при тази жена. Преди няколко дни се обади да чуе как съм и с цялата си наглост започна да ми дава наставления за бременността, при което му тръшнах телефона за последен път. Историята ми е абсурдна, но факт. Опитах се да е  максимално анонимна, но двама от героите в нея могат да се разпознаят, ще ги призова да не пишат тук, защото ще е нагло. Сигурна съм, че е можел да я срещне тази жена на улицата, в магазина, във работата, но според вас морално ли е хората да използват форумите за запознанства и да се разбиват семейства, особено в такива форуми, символ на семейните ценности?
Виж целия пост
# 1
Ами не е ама го правят. Светът е шарен.
Виж целия пост
# 2
Аз направо съм в шок. Надявам се да не е истинска историята..
Виж целия пост
# 3
Ами те семейства са се разваляли доста преди да съществува интернета.
Виж целия пост
# 4
Полезна и поучителна тема. За съжаление според мен ще бъде изтрита, защото прави реклама на бг-мама в посока, нежелана от собствениците.
Май? Wink
Аз да попитам - какво е морал и какво е моралнo? Защото ако нямаме уеднаквено разбиране, не можем да отговорим на авторката.
Виж целия пост
# 5
Давай направо никовете и да ковем кладата.
Виж целия пост
# 6
Какво значение има морално ли е или не...ако кажем не или да по-добре ли ще се почувстваш. Ние можем виртуално да те подкрепим. Звучиш ми спокойна и приела нещата. Желая ти щастие и едно прекрасно и усмихнато дете!
Виж целия пост
# 7
Това е по-откачено и от мексикански сериал.
Виж целия пост
# 8
Този е някакъв късметлия и сладкодумник, защото има потребители, които от години висят тук и не им връзва.
Виж целия пост
# 9
Това, че ти е направил дете не означава, че ще остане с теб. Такъв е животът. Защо да е неморално? Неморално е без любов да живееш с някого.
Виж целия пост
# 10
Хронологично ми е странно как се подреждат нещата и малко не вярвам.
Планиране бременност, запознанство, скандали, ти забременяваш, той се изнася. Посред скандалите ли забременя?
Виж целия пост
# 11
Той не е искал да е с теб. Направил ти е бебе, защото си го натиснала. Можеше по всяко време да се изнесе като намери друга.
Виж целия пост
# 12
Дали във форума или на улицата, в службата, съседката.... Който са му слаби ангелите, все някъде ще стане заварката.
Виж целия пост
# 13
Това, че ти е направил дете не означава, че ще остане с теб. Такъв е животът. Защо да е неморално? Неморално е без любов да живееш с някого.
Не разбирам изразите.Ти е направил, Си му родила..
Неморално е да не заставаш зад решенията си, според мен.
Виж целия пост
# 14
Наистина много странно. Ама пък щом сайтовете за запознанства ги има, що не и тук да се пробват хората.
На мен просто ми е странно мъж в този форум. Не мога да си представя, че един мъж вместо да гледа филм или мач по това време би седнал да цъка из форум.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия