Бързо и лесно-кренвирши ''сърце''

  • 2 841
  • 26
Разрязват се кренвиршите по средата,като от едната страна не се режат до края.След което се огъват под формата на сърце и се забожда с по една кле4ка за зъби.Слагат се в тава и във всяко сърце се слагат нарязани домати на ситно и сирене подправено с 4убрица.Запи4ат се за малко само от горе,след което се 4уква по едно яйце във всяко сърце и пак се бутат в пе4ката за малко.Най-накрая се поръсват с кашкавал,който съшо запи4ам.


п.п.Става много бързо Peace
Виж целия пост
# 1
Това е страхотно когато бързаш, аз го правя понякога, спасява ме в критични ситуации!
Виж целия пост
# 2
Добра идея !
 newsm10
Тия дни ще се възпозвам , мерси ! newsm51
Виж целия пост
# 3
Това верно е много идейно, а със сигурност и вкусно  Peace.

Браво за рецептата и мерси  Heart Eyes!
Виж целия пост
# 4
Опитайте и тези, които е дала Пеп-чо в сайта на "Гответе с мен".Аз ги правя най-редовно и са разкошни Peace
Пействам рецептата

СЪРЧИЦА ОТ КРЕНВИРШ

За 1 тава - около 4 порции (на човек по 2бр. )
7-8 кренвирша
300гр. сирене
100 гр. кашкавал
7-8 яйца (колкото са кренвиршите)
подправки - чубрица, самардала, черен пипер и червен пипер

В тавата се сипва около 50мл. олио и 50мл. вода.
Кренвиршите се режат през дължината, като се оставят в единия край около 1.5см. несрязани. Хващат се двете разрязани крайчета и се обръщат, като се притискат едно до друго с помощта на клечка за зъби. оставят се направо в тавата. Така и останалите. В полученото сърце се поставя парче сирене. Запичат се в тавата за 10-на минути. Чуква се във всяко сърце по 1 яйце и се настъргва малко кашкавал, поръсва се с червения пипер и другите подправки по желание.
Бързо, лесно и вкусно
Виж целия пост
# 5
а тук е обяснено как го правим на "очички", когато кремвирша се цепи и чупи и не става никакво сърчице от него
Виж целия пост
# 6

Мерси за идейката Hug
Виж целия пост
# 7
С кашкавал съм правила няколко пъти, мъжо беше изнанадан.
Това ми е любимия специалитет от детството Grinning
Ще опитам и с яйце.Сигурно е много вкусно Laughing
Виж целия пост
# 8
аз сега ги правя на о4и Crazy
Виж целия пост
# 9
Мерси за идеята! Изглежда страшно вкусно Hug
Виж целия пост
# 10
аз потвърждавам, че е лесно и вкусно!  Peace а мъжо остана очарован, че му поднасям сърчица  Wink
Виж целия пост
# 11
знам ги тези сърца)) аз им викам "гювечета без гювечета" )))
Виж целия пост
# 12
И аз съм ги правила,лесни и ефектни.
Виж целия пост
# 13
И аз съм ги правила,наистина стават много ефектни!
Виж целия пост
# 14
По същия начин ги правя и аз.Дори взех рецептата от форума. Бързо ,лесно и вкусно Peace
Виж целия пост
# 15
Благодаря за идеята, ще я пробвам задължително!
Виж целия пост
# 16
Майка ми ги прави от години, много ги обичам.

Още по-вкусно става когато под кремвирша се слага една печена белена червена чушка (разрязана от едната страна и разстрворена като листо) и върху нея се нарежда всичко както е описано по-нагоре.
Виж целия пост
# 17
и аз съм ги правила,но много отдавна.Благодаря,че ми напомнихте за тях.Сега ще пробвам и очички. newsm10
Виж целия пост
# 18
Ааааа,сега се сетих-мъжът ми има рожден ден утре и ще направя сърчицата за предястие! smile3521
Виж целия пост
# 19
А моите съра не станаха.  Кренвиршите се сцепиха.
И очите не станаха. По-точно станаха като на зажумял китаец.
Иначе за вкусно си е вкусно.
Дайте ми моля съвет какво да направя, че освен вкус да имат и вид.
Вие какви кренвирши ползвате?
Виж целия пост
# 20
Тази рецепта наистина е класическа.  Heart Eyes
Аз само бих искала да предложа една вариация- сиренето се натрошава и се обърква с подправките.
Става още по-вкусно, ако се обърка с малко зеленини - магданоз, босилек или ситно нарязани пера от зелен лук. Grinning
Виж целия пост
# 21
Тази рецепта наистина е класическа.  Heart Eyes
Аз само бих искала да предложа една вариация- сиренето се натрошава и се обърква с подправките.
Става още по-вкусно, ако се обърка с малко зеленини - магданоз, босилек или ситно нарязани пера от зелен лук. Grinning


Мда,аз така го обърквам Peace

Виж целия пост
# 22
А моите съра не станаха.  Кренвиршите се сцепиха.
И очите не станаха. По-точно станаха като на зажумял китаец.
Иначе за вкусно си е вкусно.
Дайте ми моля съвет какво да направя, че освен вкус да имат и вид.
Вие какви кренвирши ползвате?
По-горе е описано как да се направят сърцата, без да се нацепят кренвиршите.Аз взех на "Сачи" последният път.Незнам защо яйцата не са се получили.Дано следващият път успееш  chef
Виж целия пост
# 23
А моите съра не станаха.  Кренвиршите се сцепиха.
И очите не станаха. По-точно станаха като на зажумял китаец.
Иначе за вкусно си е вкусно.
Дайте ми моля съвет какво да направя, че освен вкус да имат и вид.
Вие какви кренвирши ползвате?
По-горе е описано как да се направят сърцата, без да се нацепят кренвиршите.Аз взех на "Сачи" последният път.Незнам защо яйцата не са се получили.Дано следващият път успееш  chef

Явно нещо не съм обяснила правилно. Яйцата станаха.
Кренвиршите не станаха нито на сърца - сцепиха се, нито на очи - затвориха се.Сега като се замисля може би плънката беше по-рядка, отколкото би трябвало да бъде.
Виж целия пост
# 24
здравейте момичета искам да ви кажа ,че просто сте страхотни!!!!! Hug
снощи правих сърчицата с подложка печен пипер  Simple Smile,ами станаха просто невероятно вкусни ,мъжо много ги хареса и ми каза да гледам повече рецепти във форумчето и да му приготвям разни вкусни изненадки Grinning
многоооо ви благодаря за страхотните идейки ,супер сте да знаете,продължавайте в същия дух със страхотните рецепти Peace
Виж целия пост
# 25
мъжо много ги хареса и ми каза да гледам повече рецепти във форумчето и да му приготвям разни вкусни изненадки Grinning


И моят все ме пита,няма ли да направиш нещо от форума hahaha Joy
Виж целия пост
# 26
Моята майка ги прави-вкусни са!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия