Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къде е по-безопасно да родим естествено в Пловдив по време на епидемиологична обстановка?

  • 498
  • 2
Здравейте,  предстои ми раждане в Пловдив, но се колебая в коя болница да отида.Много искам да е естествено, но знам, че в частните клиники не те чакат много и при най-малкото притеснение или забавяне, ти правят секцио. А я държавните има доста болни пациенти и лекари.
Моля, споделете мнения от различните болници и лекари в Пловдив и къде според Вас е по-безопасно да се ражда сега, в условия на коронавирус и при кого?
Виж целия пост
# 1
Аз лично бих препоръчала Торакс,не защото е частна,а защото е малка клиника,с много мил персонал,можеш да се следиш по ЗК,и никой друг не влиза в отделението,дори таткото(пускат го само след раждането,но предвид епидемията предполагам няма да го пуснат).Аз съм раждала там,нормално ,дори и за упойка не ме насилваха,казаха каквото решиш ти,там следих цялата си бременност,дори лекарката не ме пита дали ще раждам при нея,като влезнах в 8 месец проведохме разговор за това дали съм мислила къде ще раждам.Единствено като минус мога да отбележа че помощта за кърменето е нулева,общ санитарен възел на две стаи(плюс това,че не е комфортен),няма неонатология.
Виж целия пост
# 2
Наличието на неонатология, при това наистина добра неонатология, особено в настоящата обстановка, е от съществено значение.
Няма болница, в която е елеминиран напълно рискът, най-малкото защото има ежедневен поток от пациенти. Като че ли специализираните болници са най-сигурни в момента.
Леко раждане и не се тревожете, всичко ще бъде наред! Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия