Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Трансфер на 6ти ден и бледа чертичка

  • 255
  • 2
Здравейте дами, на 6-ти ден съм след трансфера, вчера правих ранен тест за бременост на CleanBlue тук в Германия са най - добрите и то вземаха, че излязоха две чертички като едната беше много бледа. Днес реших да пробвам пак със същата мара тест и ми излезе още по бледа чертичка ,вземах и един обикновен там пък въобще нищо не отчете. Много се притеснявям имам да чакам още цели 4 дни до кръвният тест ,а времето върви толкова бавно и сякаш имам и едни такива менструални болки. Обаче същинската тема на притеснение е защо втория път беше още по бледа чертичка не би ли трябвало всеки път да е все по наситена оф.. абе въобще ще ми се пръсне главата ако на някой му се е случвало да драска поне да знам,че не съм сама.
Виж целия пост
# 1
След инсеминация си правех ранен тест. Много се разочсровах. Тежко го приех. После ми дойде слабо. 2 седмици след като ми свърши не се чувствах добре. Направих си два теста на различни марки. Втората черничка едвам се забелязваше. Ядосах се и отидох на лекар!, кедето потвърдиха бременността. За мен само ехографа е точен. Все пак разбирам нетърпението ти. Успех!
Виж целия пост
# 2
Шести ден дори за кръвен тест е рано, какво остава за обикновен. Кръвен тест на 10-11 ден си направете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия