Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дневник за живота на детето?

  • 1 140
  • 9
Някога водили ли сте си дневник за интересните неща, които се случват на детето ви? Какви неща прави, които са ви впечатлили.


В астрологията казват, че първите три месеца от живота показват какво ще се случи в бъдеще с човек. Един ден отговаря на една година. Първият ден от живота отговаря на първата година от живота на човек. Вторият ден от живота отговаря на втората година. Десетият ден от живота отговаря на десетата година. Каквото се е случила но детето, на майка му, може би и в семейството, това ще се отрази в бъдеще на живота на човек. Например, докато бебето е на 15 дни, семейството пътува, за да отиде на гости при бабата и дядото. Когато човек стане на 15 години, отива на пътешествие в чужбина със семейството си.

Ще бъде интересно да се провери дали е вярно. Ако вие сте водили дневник за живота на детето, докато е било малко или си спомняте дати, на които сте правили определени неща и са свързани с детето, дали като е достигнало годините, съответстващи на дните, на които е било, нещо подобно се е случило.
Виж целия пост
# 1
Не и не вярвам в подобни неща. То по тая логика излиза, че моето до 40 години все в квартала ще стои.Grinning
Виж целия пост
# 2
Мога да опиша битието през първите 3 месеца и без дневник, по простата причина че е еднообразно. Едва ли могат много събития да се случат на едно пеленаче.
Виж целия пост
# 3
Животът през първите три месеца на всички е почти еднакъв, пък после се различава, така че такива твърдения са несериозни.
Виж целия пост
# 4
Моя син само спеше, ядеше и пълнеше памперси . Излизаше и с кабриото си на разходка и общ следобеден сън с други бебета, един вид социален живот. Какво да очакваме в бъдеще?
Виж целия пост
# 5
Заглавието ми се стори интересно и хоп бабини деветини.
Това нещо подобно като първите еди колко си дни след рожденния ден вещаят цялата година напред ли е?
Не вярвам.
Иначе започнах да водя дневник на малкия след 6тия месец.Какво ново е направил,  какво е научил, нови думички, любими играчки.
Мисля, че това ще е интересно и за него един ден и на мен ще ми е много скъпо и сантиментално, защото времето лети страшно бързо.
Виж целия пост
# 6
За майката дневник на детето би било скъпо и сантиментално,но то надали ще се интересува,другите хора също.А това за дните и годините  е просто глупост.
Виж целия пост
# 7
Дневник за ежедневието не бих водила, особено в първите дни. Ядене, смяна на памперси, къпане, ядене, смяна на памперси, къпане, а при някои - рев, рев, рев и колики.

Но пък след 2г възраст започнах да си записвам лафовете й. Голям смях пада. Подобно "четиво" е забавно само за нас родителите й. Друг едва ли ще схване и ще се умили. Wink
Дневникът на лафовете си е наш мил спомен. Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Аз на два месеца съм летяла със самолет.

Животът ми беше почти непрекъснато пътуване до един момент, но предимно с раздрънкани автобуси по дупчести пътища.
Виж целия пост
# 9
Ей, да беше казала по- рано.. Вече приключих с децата☹️
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия