Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

  • 14 559
  • 502

Анкета

Кое действа в масовия случай?

Опции:

* Гласуването приключено: нд, 20 дек 2020, 15:44
* Може да изберете максимум 3 опции.

Темата е подбудена от любопитство и скука. Дала съм някои опции, но далеч не смятам че съм изчерпала вариантите, чувствайте се свободни да се изразите в свободен текст.Simple Smile
Без значение дали са женски номера или съкровената им същност, кое е спусъкът на непреодолимия интерес, който кара един мъж да забрави всичко и да се посвети на преследване, кое ги кара да решат, че Тя е перфектната.
Ако има дами с 10-20  годишни връзки, ще се радвам да чуя мнението им, защото без съмнение, неволно или умишлено, натискат този спусък, било то често, понякога или постоянно.
Моля да обърнете внимание:
Темата е страстта. Не любовта и не сексът. Настойчиво моля да се избягва ненужна информация за нечии ерогенни зони!
Виж целия пост
# 1
Влюбването ги кара да оглупяват, ако това се разбира под загуба на разум.
Виж целия пост
# 2
Недостъпност на жената + пускане на кукички + събуден ловен инстинкт на мъжа + неговите комплекси/его = загуба на разум.
Виж целия пост
# 3
Ее, тук са пропуснати големи играчи като липса на интерес към мъжа, сексапил/ провокативно отношение, изумителна харизма, популярност (на жената) и прочее.

Иначе парите са фактор, колкото и да се подценяват. Имам сред познатите мъже (и то красиви мъже, с нелоши доходи), прехласват се по лайфстайла, възможностите, другия начин на живот, който една богата жена може да предложи. Това обяснява и жребчетата около Ванчето Червенкова.
Виж целия пост
# 4
Всяка връзка е различна, няма само един отговор. Всеки ще посочи това, което смята, че конкретно в неговата връзка е подействало, но отговорите ще се различни и често на двата полюса.
Ето например това звучи логично:
Недостъпност на жената + пускане на кукички + събуден ловен инстинкт на мъжа + неговите комплекси/его = загуба на разум.
Но при нас е точно обратното. Никога не съм му била недостъпна, напротив, от първия ден, в който се запознахме заживяхме заедно и никога не е бил в позицията на ловец. Като залепени сме, нямаме отделни приятели, интереси, излизания, командировки, 15 г. и работехме на едно място, съответно бяхме по 24 ч. заедно. За друга връзка тези фактори биха били пагубни, на моята се отразяват положително.

Като оставя настрана частния случай, причината за мен е комплексна. Вначалото, разбира се, е влюбването, след това вече характер, възпитание, среда и куп случайности.

П.П. От 23 г. сме заедно.
Виж целия пост
# 5
Настойчиво моля да се избягва ненужна информация за нечии ерогенни зони!
Как така пък ще е ненужна???
Уф, добре.
Така поставен въпросът повече визира временното оглупяване от влюбването, тоест коктейлите от хормони предизвикващи игнор на недостатъците и дразнителите в другия и тоталната, безмилостна идеализация на всичко останало. Но пък призивът да отговорят дами с десетилетни връзки предполага точно обратното на временното увлечение. Улегналата любов е къде по-дълбока вода, вече не можем да говорим за изгубен разум, а май напротив - точно с разума си, след като си врял и кипял с човека, осмисляш колко го обичаш и как не можеш да си се представиш без него.
Разбира се най-истински блажената категория просто няма какво да губи.
Виж целия пост
# 6
Да, това съчетание на изгубен ум + дълги връзки малко не работи.
Защото човек си "губи ума" по-често ранните години, когато външността е най-важна. А при дългите връзки тя е на десети план.
Виж целия пост
# 7
Ок, знаех си, че не ме бива да пускам теми...
Първоначалното влюбване също има причина. Защо от двете момичета на масата искаш тая отляво, не другата? Кое кара хормоните да се събудят? Не мисля че е случайност, също и че е различно за всеки, съдейки по опашките след част от жените и сушата при друга част.
А при дългите връзки е още по интересно. Изобщо не мисля, че карат на приятелски отношения без страст. Пак да спомена, не говоря за любов, а за онова чувство, което те кара да поискаш някого, тук и сега.
 Nesiha, благодаря, разчитах на идеи от вас. Коригирам се.
Виж целия пост
# 8
Не мисля че е недостъпност, все пак и зависи за какъв вид мъже говорим.
По-скоро е самоконтрол в този така сладък начален момент на страст, момента когато жените забравяме кои сме и ставаме винаги на разположение, променяме си навиците, ангажиментите и всичко за да направим нещата възможно "най-лесни" за милото.
Виж целия пост
# 9
Първоначалното влюбване също има причина. Защо от двете момичета на масата искаш тая отляво, не другата? Кое кара хормоните да се събудят?
Химия. Това не е нещо, което може да се контролира или планира. Случайност е дали ще се срещнат или разминат.
Виж целия пост
# 10
Кое кара определено нещо да ти въздейства, определена музика да те афектира, ухание или гледка да предизвика спомен, непознат човек да ти е симпатичен, кое тригерира Джеймс42 да цъфва след мой миролюбив коментар, изобщо кое отключва някаква активност в нервната ни система? Дълга верига от сложни процеси, чиито сбор наричаме личност. Междудругото, един по-издържан отговор в тая посока разбива свободната воля на пух и прах. Но за целта на темата - особеностите на невронната ни мрежа ми изглежда достатъчно изчерпателно. Тоест това "кое" не се намира в субекта отсреща. Съответно няма универсален списък с качества, които да търсим. За разлика от списъка с ерогенните зони.
Виж целия пост
# 11
Следя на една афроамериканка по ютуб. Тя го е написала много ясно: побъркваш го от секс и ще направи всичко каквото му кажеш. (Имаше слухове, че на принц Хари така му е било спечелено .. сърцето.. не с геил пиле)
Виж целия пост
# 12
И кама сутра да си изяла с кориците, вече си нещо, което един мъж е имал.
Виж целия пост
# 13
Страхотният секс действа, ама за кратко. После почва да дразни всичко, ако няма унисон на характерите.
Виж целия пост
# 14
Защо от двете момичета на масата искаш тая отляво, не другата? Кое кара хормоните да се събудят?
Освен химията, чара също играе роля. Може тая от дясно да е най-красивата на масата, но няма ли чар - никой не я забелязва.
Секса е важен, но не толкова. В началото ще го спечелиш със секс, но после няма да му прави впечатление, защото винаги ще очаква да е ТОП. Всички други качества излизат на преден план - в една връзка не всичко е секс.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия