Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

SOL YANIM - Моята лява страна по Star TV

  • 33 424
  • 276
# 270
Здравейтеее, имате ли идея кога и дали изобщо ще има превод на 10, 11 и 12 епизоди?? Благодаря ви!И аз се надявам скоро да има превод на български. Не намирам никъде Sad
Виж целия пост
# 271

Привет на всички.
Да, хубаво сериалче. Ако им бяха дали поне още една серия, може би щяха да доразвият нещата, нямаше да ги претупат набързо, но колкото, толкова. Поне се разминахме с болници и затвори.
Асена не заслужаваше такъв край, но ако беше останала жива, сигурно нямаше да даде покой на никой. Жалко, че Бурак повярва на думите й, след като видя Ихсан и Нилгюн заедно.
Добре, че се появи Берин султан, за да успокои нещата и да даде съвет на всеки, който имаше нужда. Хубаво е, че осъзна грешките си, допуснати в миналото, поучила се е от тях и сега не попречи на влюбените да са заедно. А и много добре си изигра картите относно Асена.
"Автопарк холдинг" бяха много забавни - и при тях нещата се наредиха, както трябва.
Ситуацията с Мая ми остана недовършена. Не ми стана много ясно дали детето остава за постоянно или временно, докато отмине кризата с момченцето в Лондон.
Бурак и Бириджик - самотни души, лишени от обич. Е, намериха си кой да ги обича. И тук остана открит въпроса с Еда - тя нали беше влюбена в Бурак или само си мислеше, че е така. Надявам се приятелството между Бурак и Селим да се запази.
Най-хубавото е, че доброто победи злото и любовта е над всичко.
Пожелавам на целия екип да са здрави и успех в бъдещи проекти.
Благодаря ви за споделените постове относно сериала.

Песента, която звучеше при пускането на балоните.
Can Köymen - Fenahttps://www.youtube.com/watch?v=vzZfz2IiCEM

Пожелавам ви да сте здрави и до нови виртуални срещи по такъв хубав повод.
Виж целия пост
# 272
Здравейтеее, имате ли идея кога и дали изобщо ще има превод на 10, 11 и 12 епизоди?? Благодаря ви!
И аз не открих превод на български. Може да имат ангажименти момичетата и затова да не са ги превели. Аз до 8-ми епизод съм гледала с бг. субтитри и чаках да свърши сериала, за да ги изгледам накуп.
Дано има преводи, тъй като бях гледала преди време отново филм, който спряха заради ниска гледаемост и последните епизоди нямаха преводи..
Виж целия пост
# 273
Привет
Изгледах епизода с руски субтитри и ми се затвърди мнението, че има нещо недовършено. Каквото такова, беше приятно сериалче. Понеже Ваня е споделила и моите мисли, няма да се повтарям. Само ще допълня за Асена - много алчно същество, аз от картинките останах с впечатление, че тя е загубила всичко и затова се е самоубила. А то се оказа че не е баш така. Та нейната лакомия я погуби.
И нещо да споделя - в другите турски сериали дето съм гледала, махалите винаги са ми били дразнещи. Тук
 махалата беше забавна, нямаше крясъци и викове, и сал една клюкарка си имахме.
Цитат
Дано има преводи, тъй като бях гледала преди време отново филм, който спряха заради ниска гледаемост и последните епизоди нямаха преводи
И аз се надявам момичетата да ни съжалят и да намерят време да го преведат. Защото аз поне не го владея много добре руския, позабравила съм го, отделно има идиоми които са ми трудни за разбиране. А пък знам че има други, които не гледат в реално време и гледат сериали когато приключат. Но дори и да не го преведат до края, аз съм им благодарна за вложения труд до тук. Да са живи и здрави!
Виж целия пост
# 274
Привет!

Да освежа малко атмосферата с усмивките на Сера и Селим ...
Прочетох една новина  за участие на Йозге в един тв проект, да видим дали ще се окаже вярно.
Така започна тяхното запознанство и завърши щастливо, с предложение за брак. Някои главни герои нямат този късмет - накрая да са щастливи заедно.

Всъщност хубав финал, макар и рано.
И все пак завършен, можеше и финал да няма... Ще го продават  поне.

Виж целия пост
# 275
Sol yanim ще има ли 2 сезон
Виж целия пост
# 276
Никъде не намерих финала с превод на български.Изгледах го на руски.Дали някой знае въобще преведен ли е.Жалко за хубавото сериалче.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия