Коледно-новогодишните празници и многобройните имени дни в този период традиционно се отразяват на семейния бюджет.
По-предвидливите започват да се подготвят отрано, като "разхвърлят" разходите в повече от един месец, за да не се натоварва прекомерно декемврийският бюджет. Други разчитат на Черния петък, за да накупят подаръците по-изгодно. Трети пък изчакват коледните намаления и празничните промоции.

Много често обаче се налага да купим някои неща за допълнение към подаръците, за да зарадваме някого, когото сме забравили, или просто разчитаме на декемврийската заплата и коледните бонуси, за да напазаруваме в последния момент.  

С идеята да ви бъдем полезни и да спестим от времето ви, потърсихме идеи за хубави бюджетни подаръци, не по-скъпи от 50 лева. Все пак стойността на подаръка е последното, което има значение, стига той да е избран с любов и желанието да достави радост на близкия до сърцето ни човек.

Козметика и парфюми


Ако искате да зарадвате някой близък – жена, мъж или дете – с козметични или парфюмерийни продукти, можете да разгледате коледните предложения на NOTINO в ценовия диапазон до 50 лв.

Код за отстъпка

Въведете кода set10 в кошницата, за да вземете и 10% отстъпка за подаръчните комплекти!
Добавете продуктите, обозначени с коледна играчка в кошницата и се насладете на прекрасна отстъпка на подаръци за цялото семейство.
Колкото повече продукти с този знак купите, толкова по-голяма ще бъде отстъпката за тях. Две играчки ще ви спестят 3%, три играчки ще ви осигурят 5% отстъпка, а четири ще ви донесат 10% намаление!Можете да се възползвате и от коледните намаления на , където можете да откриете богат избор от подаръчни комплекти в широк ценови диапазон, както и маркови парфюми и козметика на цена под 50 лв.

S.T. Dupont Be Exceptional Подаръчен комплект за Него или Versace Eros подаръчен комплект за Нея.
Звучи примамливо, нали?
         Дрехи и обувки


Ако искате да зарадвате някой близък с мечтана дреха или нови обувки, можете да се възползвате от коледните промоции на FASHION DAYS или да изберете от предложенията за модели до 30 лв. и модели от 30 до 40 лв. Изборът е богат и можем да открием по нещо за всеки вкус и размер.

Не остават по-назад в коледните намаления и obuvki.bg. Ето ги и техните предложения за обувки на цени под 50 лв.
В този ценови диапазон можем да подберем и различни спортни аксесоари: раници, шапки, чорапи, ръкавици... Или пък дамски чанти.Детски играчки


Да не забравяме и тези, които най-много се радват на зимните празници – децата. Колкото и да е изтънял семейният бюджет, за тях винаги ще се намери нещичко в чувала на Дядо Коледа. Можете да откриете множество играчки за бебета или за деца на всякаква възраст, които отговарят на нашето условие – да не са по-скъпи от 50 лв.

Активна гимнастика, количка за бутане, детска кухня или комплект с инструменти – което и да изберете, ще успеете да предизвикате вълнение и радост в детските очи.

         

         Коледни стоки за дома и други идеи за подаръци


Ако все още не сте избрали нещо подходящо за вашите близки, можете да погледнете тези бюджетни предложения за коледни аксесоари или да почерпите идеи сред тези коледни подаръци до 50 лв.С надеждата, че сме ви помогнали да напазарувате бързо, лесно и изгодно, ви пожелаваме здраве, весели празници и повече щастливи усмивки около вас!


Тази статия съдържа партньорски връзки - последван линк и евентуална покупка биха могли да генерират комисионен приход за форума.
Виж целия пост