Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПОМОЩ!!! Болки в корема, бебето спря да спи и да яде.

  • 1 049
  • 8
Добър вечер, весела коледа на всички.
За първи път пиша тука, не знам към кого да се обърна и какво да правя. Извинявам се предварително ако напиша нещо грешно.
Имам син на 3 месеца, преди месец спря да се изхожда сам така че на всеки три дена му правя клизма с мелилакс и му давам лактулоза. От 2 дена спря да яде на преди ядеше на всеки 3 часа по 120мл а сега нищо вчера яде 3 пъти за целия ден а днес един път. 😔 Не може и да спи както си трябва, ако спи 30 мин е добре през останалото време час и половина само реве, мрънка, недоволства и се изнервя. После пак заспива за половин час и така всичко се повтаря целия ден. През ноща спи цяла нощ. Ако пробвам да му дам да яде започва да реве още повече и става целия червен. Също така забелязох че докато го държа на ръце да го успокоявам трепери. Няма температура. Яде само АМ НАН но вчера помислих че не иска да яде от самото мляко и го смених със hipp комфорт. Говорих със педиатърката и ми каза че не знам да си храня детето (това ми е второ) и че ако отида в бърза помощ ще направи така че да остана в болницата с бебето че да ме научи как да го храня. Не знам. Много съм се отчаяла и не знам към кого да се обърна вече 😭😭 давам му експумизан и био гайа но без ефект.
Виж целия пост
# 1
Отивайте веднага в спешното. Детето е много малко, дори да е незначителен проблемът, може да се стигне до обезводняване.

Когато нещата се оправят, веднага сменяш педиатъра и пускаш жалба с/у него.
Виж целия пост
# 2
Върни в болницата и още първият работен ден смени педиатърката.
Виж целия пост
# 3
Отивайте бързо в спешното, нещата не звучат добре, най- вече това, че не се храни.
Виж целия пост
# 4
Аз бих се притеснила новородено да не яде цели два дена. Не бих губила време да пиша тук във форума, ами направо в СП. За мен проблемът изглежда доста сериозен и тревожен. Педиатърката защо така е реагирала? Аз не съм чувала някой да прави клизма на новородено на всеки 3 дена в продължение на месец. Педиатърката на специалист гастроентеролог не ви ли прати?
Виж целия пост
# 5
Да сте слагали ротавирусна ваксина преди да започнат проблемите?
Виж целия пост
# 6
Да сте слагали ротавирусна ваксина преди да започнат проблемите?
Да но беше на 2 месеца
Виж целия пост
# 7
Пишете, че проблемите с изхождането са започнали преди месец. То нещата вероятно са навързани.
Как е бебето? Заведохте ли го на лекар?
Виж целия пост
# 8
Мила, какво се случва ? много притеснително изглежда и звучи , кажи ако има развитие , ако се случи на някого да знае как да действа. Дано всичко да се оправи
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия