Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Син камък против черна магия

  • 553
  • 3
Здравейте, дами🙋‍♀️!
Поради ред лоши събития в живота на семейството ми , мои наблюдения и потвърждение от врачка, разбрах че имаме направена черна магия. Също така съм обедена на 99 процента кой е виновникът за това. В подробности няма да влизам, защото пиша със съвсем друга цел. Искам да ви попитам, понеже бабата на една приятелка ми каза, че ако напръскам двора със син камък и урина и намажа дръжките на вратите от вътре и вън нещата ще се поправят, каза че е много ефикасен метод( държа да отбележа, че жената не е врачка, не прави такива неща за пари, до колкото знам бае и това го знае от нейната баба). Влязох да прочета в интернет за това,  защото все пак не мога да тръгна да прав нещо, с което не съм много наясно, та въпроса ми е:
Някой чувал ли е за това, което ви казах по горе, правил ли го е или поне за нещо подобно, ако го е правил, действа ли? Благодаря ви предварително! Ще ми бъдете страшно полезни! Просто вече искам да спра тези лоши процеси в живота ни.
Виж целия пост
# 1
Аз вярвам в магии, и е напълно възможно да имате. За това не съм чувала но нищо не ти пречи да опиташ. Това което аз знам че пази дома от лоши неща , негативни енергии е следното: скилидка чесън, босилек и лъжичка сол. Увиваш го и го слагаш в дома си . Другото нещо за хората които влизат в дома и лошото върви с тях : в едно шише с вода с слагате 21 зрънца черен пипер , оставяте го една нощ под звездите без да затваряте капачката . На другия ден си го прибирате и когато искате да наръсите го правите от вън на вътре, защото лошотиите идват от вън. Но това не е за разваляне на магия .
Виж целия пост
# 2
Помощта на синия камък и на другите неща според мен не е помощ и решение а просто отлагане на проблема. Самата идея не е логична и не е на място, защото когато говорим за магия и разбираме това като енергийно информационна програма, няма как роботейки само във физическия свят да се разреши това. Сякаш да обясни някой, че като имаш радиационен предмет вкъщи и сложиш китка чесън и го полееш с урина ще прекъснеш радиацията. Може честна да има някакъв краткотраен временен ефект, но се работи със симптомите а не с причината. Причината за всяка една магия не е свързано с материалния свят и връзката, която човек или мястото има с нея е нещото, което трябва да се прекъсне, за да се разреши проблема. И затова трябват знания и умения. С чесън и предмети не може това да се получи.
Абсолютно нищо не пречи да опитате и ще кажете има ли положителен ефект и дали той е дълготраен.
Виж целия пост
# 3
Има логика в това, което казвате. Благодаря за информацията. Не съм се решила още да пробвам, за сега събирам само информация. Но ако направя нещо ще споделя.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия