Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фалшива скара

  • 1 335
  • 11
Здравейте.
Много искам да приготвя вратни свински пържоли като на скара, но да са изпечени нъв фурната. Имате ли идеи как мога да постигна този вкус? Не мога да включвам скарата, дащото съседите се сърдят от миризмата. Моля ви давайте идеи как да ги направя. Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Ако имате читав аспиратор може и на грил тиган.
Със сигурност вкуса няма да е като на скара(най вече въглища).
Виж целия пост
# 2
На решетката на фурната, близо до реотана горе, с тавата отдолу.
Виж целия пост
# 3
Както и да ги печеш в друг уред  няма да са като на скара.
На твое място ще си пускам скарата когато ми се ядат пържоли.
Съседите няма да ме вълнуват и грам. То все ще има нещо при тях, от което аз съм недоволна. С хора живеем, трябва да се понасяме, но не да ограничаваме другия. Като не им харесва да се изнесат в гората. Никой не е забранил ползването на скара и други уреди в дома. Забранено  е  вдигане на шум в определени часове, само с това бих се съобразила.
Виж целия пост
# 4
Големи нерваци тия съседи! То и пържена риба ще се забрани по тази логика. Не че аз пържа, пека рибата, но мога ли да определям на целия блок какво да си готви!
Вие си решавате дали да се съобразите със забраната.
А иначе, и аз мога да кажа, че няма как да стане същото като на скара, ще си стане пак добре, само че ще е на фурна. Аз харесвам пържолите на фурна.
Виж целия пост
# 5
Купи си конвекторна фурна. В нея най-се доближава вкуса, а там може да приготвяш и други ястия.
Виж целия пост
# 6
Абе не се вълнувате от съседите, щото сте в България. Ако сте където сме ние, като ви дойде една глоба и ще си преосмислите някои неща.
По темата сега: няма как да докараш вкуса на печено на скара.
Виж целия пост
# 7
Г-жа Дана, там където сте вие по балконите и дворовете си имат барбекюта. Едва ли са купени за украса. Случвало се е Там да пекат и да омиришат прането на бебето на балкона. Не сме правили забележка, няма смисъл - хора сме. Те омирисват, а пък прохождащия внук трополи и хвърля играчки на пода. Съседите също си мълчат и му се радват като се видим.
Виж целия пост
# 8
Ех, че яко. Как не се бях сетила досега за едно барбекю на балкона.
Виж целия пост
# 9
Благодаря на всички! Направих скарата под похлупак. Оказа се, че така не мирише. Станаха и по-сочни пържолите. В случая това беше решението.
Виж целия пост
# 10
На решетката на фурната, близо до реотана горе, с тавата отдолу.
Скара и фурна е като нерде Ямбол нерде Стамбул.Евентуално само грил тиган,защо се сърдят съседите в крайна сметка е 30мин максимум не печете в тях.
Виж целия пост
# 11
Защо се сърдят съседите?
Защото са намерили по-плах човек пред когото да се репчат.
Как ли пък ще ми определя  някой какво да ям в дома си.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия