Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Идея за саксийник на стената?

  • 3 984
  • 8
Хора, искам да си вдигна саксиите нависоко, че моите човечета почват да се разхождат наоколо вече, трябва да махна цветарника от къщи. Имам 5-6 цветя, искам да ги сложа някак на една подходяща стеничка в кухнята, ако ви идва интересна идея, моля да споделите  Wink.
Виж целия пост
# 1
Никой ли не си е поставил саксиите по стената някакси???
Виж целия пост
# 2
В магазините за домашни потреби съм виждала цветарници,които се закрепят на стената с болтове, за 3 саксии.Формата им е като на обикновенитв цветарници. И аз имах такава идея преди време но моите деца засега не са привлечени от ровичкането в цветята ми Grinning
Виж целия пост
# 3
Вариянт(по-битов) е с две халки  захванати за таван  да закачиш чрез вериги боядисани в черно, дървено сандъче и в него да наредиш саксииките.
Ох Sad, защо не споделиш в какъв стил е обзаведено жилището ти, така ще е по-лесно да ти се даде идейка
Виж целия пост
# 4
Ако кованото желязо е подходящо като стил и ти допада:

Не са саксии, но като идея:
Виж целия пост
# 5
http://images10.snimka.bg/001255895.jpg
Виж целия пост
# 6
За да нямаш проблеми с честото поливане в Метро продават желе, което се слага в саксията. Според указанията издържат около 30 дни без поливане, но ние на втората седмица все пак ги поляхме.
Виж целия пост
# 7
Леле, страхотни сте! Представям си го като първия пример на Косе Босе Simple Smile, само стеничката ми е по-малка. Ами кухнята е нова, светла, с изчистени линии - искам да е нещо семпло, за това май ще се спрем на обикновени квадратни поставки. Все пак исках и вашите идеи - да не би да изпусна нещо  Wink. Благодаря ви! Имам още време за разглеждане - ако има нещо ново!
Виж целия пост
# 8
Макраме. Май така се казваше това, плетеното. 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия