Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

  • 34 998
  • 736
# 435


Дали е съвсем нова или сега пусната?
Прочетох, че е от 35 серия /снимките в затвора/.
Виж целия пост
# 436
Сами/Неждет е направил днес тези снимки.
Снимали са в марината. Интересно - Кахраман, Джейлян - разбрал ли е за бебето...
Виж целия пост
# 437
Скрит текст:
Здравейте и за много години. За първи път пиша по темата, извинявам се зя дългия коментар. Откакто съм гледала Ако бях облак и Фатмагюл съм фен на Енгин. Напоследък е направил леко коремче. Но евала си е със същите кльощави крака. Същото хващане на телефона и бързото ходене Wink.Той е според мен такъв какъвто е и на екрана, припрян, нервак, вкарва доста от себе си в образите. Намръщен, но една усмивка и стопява жените пред екрана. Доста подбира филмите. Бих искала вече да гледам комедии с него и Енгин Алтан, моя фаворит сред мъжете.
Симпатяга е. Сега като го видях така обръснат се сетих че прилича на един съсед.
А Гедиз, този който го играе ми влезна под кожата още на втора серия. Няма начин жена да не се влюби в него. Успял, усмихнат, чаровен, разбиращ. С тази бръчка между веждите, същата като моята, това значи че е много добър човек. Тези черни очи ще ми изпият мозъка.Много ми харесва ролята на Гедиз.
Не зная защо Санджар е толкова невярващ Тома нито на Наре нито на приятеля си, но аз не бих се доверила на друг мъж, както Нарин на Гиздавата пръчка.
Гледах днес серията и се ядосвах. Тая Мюге освен че е стара мома грозничка, и проста е била, вързала с някакво менте тиксо Акън и мисли че вече е ок. Поне въжета да му беше сложила, да го прикове към легло. Дано не я убие.
Изобщо в този филм припознавам много познати, първия ми приятел беше мамин син като Яхя, аз като Елван. Бившата кандидат свеки като майката. Горката Елван (много е красива) се опитва да изглежда щастлива и пее, но песента винаги завършва с тъжна физиономия. Толкова ли няма начин да направят инвитро, или Яхя е от гордите мъже които не са те виновни? Тази Менекше е ужас, съа селако излъчване. Аз ако бях на нейно място влюбена в друг, онзи русия, бих се оженила за него. Тя е лизогъзец за пари. И не бих останала и седмица в дома на Санджар. Щом не спи с мен бай.
Дано Яхя не се хване с оная младата чернокоска.
Недждет ми е много противен, кълна се. Бих повърнала.

Защо винаги тъпите турци ги интересува чест? Защо Санджар не е превъзмогнал себе си да повярва веднага и да прибере Нарин....Никога не бих се оженил ако съм мъж за жена която не познавам и не обичам, на принципа чеп чеп избива. Пак е работа на майка му. Много ме дразни тази жена.

Каврук, милия той е с поетична душа, въпреки че всички смятат че е куку. Каврук е точно за куцата сестра. Тя е красива и чиста като ангел. Дано ги съберат. Дано и Гедиз си намери хубава жена.

Момиченцето е намерено много красиво, прилича на майка си, но носа и формата на очите на татко си. Плаках като искаше да направи място за ризи и да живее баща му с тях. Защото и аз се молих на баща ми да не ни оставя. Много е трудно за такова малко дете да разбере баща си. Спомних си много неща.

Малко или много са видели продуцентите успеха на черна любов и филма е копиран. За жалост Акън не е толкова отвратителен като в черна любов лошия герой.

Той си е с някаква травма от липса на внимание от страна на майка му, изпусна се пред сестрата на Санджар.

Бащата на Наре ми е отвратителен. Колко ли такива бащи съществуват.... не бих го погледнала.

Имате ли представа колко още серии и сезони ще има?

Ще кажете вживях се, не просто филма е твърде болезнен. Дано има добър край. Менекше да си прибере чукалата при русия.
Виж целия пост
# 438


Вярно, полувярно или не, да прочетем: https://www.webfen.net/neslihan-atagyul-e-prieta-v-bolnicza/?fbc … wVvbdlRU90pymPaxA
Виж целия пост
# 439


Изгледах серията и с анализа на Шахзад, съм готова.Wink

Когато Неслихан оздравее и иска да продължи с Наре, има надежда да се дистанцира от баща си.

Защото тя, уж го мрази, а е искала винаги да го надиграе.

Затова нея вечер не е споделила на Санджар, какво и е направил Акън.Женитбата е трябвало да стане, за да "натрие" носовете на посланика и полубрата.
Наре "разрешава" проблемите според собственото си аз.

Сега, баща и, отново я победи в играта и тя рухна, както някога са и отнели попечителството на Мелек.

Наре не умее да се довери на добрите хора, подценява ги.Има от горделивостта на баща си.....
Виж целия пост
# 440
Аз очаквам от новите сценаристи да  "появят"  майката и тогава да разберем какво всъщност се е случвало в семейството на посланика, защо Наре е избрала баща си, а не майка си /която явно е била добър човек и е воювала с него/.  Всъщност ние мислехче, че не са истински баща и дъщеря, но явно ще се окаже, че дори са много сходни като характер.
Виж целия пост
# 441


Освобождават го. Поглежда и там са Каврук, Зехра и Яхя.
Къде е Наре???? Не че не знаем ние, той не знае.
Виж целия пост
# 442
Аз се чудя дали Яхя ще му каже. Кой е дал записа всъщност.
Всички мислят, че конакът е на Кахраман. Като научат истината и за това,  и за онова - как ще продължат.
Предполагам ще измислят нещо за Наре/Неслихан и тя да не снима тези 2 серии... Ама какво ще е?
Видя се какъв отлив имаше от сериала, колко критики отнесоха с тази сватба и се съмнявам какво биха променили? Най-много Наре да отиде някъде  сама или пък да я държат насилствено - ама се съмнявам. Най-малкото което трябва сега на сериала е насилие.  Направят ли нещо подобно ще сринат още повече положението. В момента СЦ са на тънък лед и е много важно каква и накъде ще бъде крачката която ще направят.
Виж целия пост
# 443

Имате ли представа колко още серии и сезони ще има?

Първият сезон беше 17 серии. В момента тече втори сезон и са стигнали до 35-та. Плановете са да изкарат сезона до края на май, но никога нищо не може да се знае със сигурност... Неслихан се разболя наскоро, дойдоха нови сценаристи, изобщо има и ще има промени.
Виж целия пост
# 444
Добро утро,Още не знае цената на освобождаването.

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.
Виж целия пост
# 445


Здравейте, добро утро с усмивка от Санджар.
Днес ни е ред за снимки, озет, трейлър...
В очакване сме. Успешен петък на всички.Я посланикът как закусва. Как и кога успя да забогатее толкова бързо?
Наре не му е прехвърлила наследството на Акън все още.
Кахраман - Гювен Челеби,  ще има интересни сблъсъци.
Виж целия пост
# 446


Добро утро момичета Two Hearts
Да завършим работната седмица с комисар Йомер Демир.
Виж целия пост
# 447
Здравейте,
очакваме  озет и фрагмент, ще е доста интересно без главната  актриса...

Но пък имаме Санджар и Мелек Heart


Вярвам, че на края въпреки всики грешки,ще има щастлив край..


Виж целия пост
# 448
Здравейте!

Нина, ти си оптимистът на темата 👍И добре правиш. Негативната енергия е нещо ужасно, повече разболява от вирусите.

От баба ми (много изстрадала и вярваща жена) съм запомнила едно " внимавай какво си пожелаваш, особено когато си ядосан"
Който разбрал, разбрал.

Аз не очаквам нищо особено, но ако ме изненадат ще е супер 👌🙂

 Развълнувах се като видях рекламата на До живот по БТВ, сега на Voyo, ама нали трябва и по обикновеното БТВ да го пуснат 👀👀👀Хубав петък! Нали не обърках деня 😜
Виж целия пост
# 449
Видеото е супер! Оказва се, че Наре е голяма побойница, ама прицел ѝ е сал Санджар.
Представям си я /тюх, че няма да го видим обаче/ как налага  и съпруга си, крещи на Рефика-ане /дали ще ѝ вика майко? / става първа приятелка на Мюге, която я убеждава чрез няколко сеанса, че е истински щастлива с брат ѝ и да забрави онези селяндури Ефеоглу... Ъшъклъ са цивилизовани, не робуват на традиции, нямат селски манталитет и мислене, а и с помощта на г-н Челеби ще превърнат Мугла в Монте Карло или Кан...

Дотук с очакванията за втория  "бомба" епизод!
................................................................................
Конкуренцията обаче не спи - имат трейлър и озет!
Нашите какво чакат... Сигурно някакво "чудо" за да върнат интереса на зрителите и оттам рейтинга.
Ама каквото си направиха - направиха си го сами.  Две седмици около НГ почиваха, заснеха най-нискорейтинговата си серия /защото си мислеха, че драгия зрител умира за тежки драми, поднесени по нелеп начин/ и сега отново мълчание...

Признавам си без намеци, че съм  "негативна"  обаче току-що видях едно видео при рускините пуснато от Джейда Д. - съпругата на Бюлент Ш./Кахраман /чуват се гласовете им - всъщност той снима/ как се забавляват на навалелия в Истанбул сняг. Та и въпросите около това видео - какво прави семейството в Истанбул и защо Бюлент не снима /сериала/.


https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_147329
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия