Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

?Въпроси всякакви за СО? 2021

  • 282 700
  • 8 479
# 7 410
Честитя по фб на тези, с които се поздравяваме (и на живо)
1 реши, че не иска да ме познава - ми добре. Нито го имам във фб, нито в телефона; нито честитя, нито поздравявам.
Иначе аз пазя номера и по над 10 години, просто нямам навик да трия. Трябва нещо извънредно да е, да съм намразила, че да изтрия.
Виж целия пост
# 7 411
И блокирам, и трия. Кой каквото си заслужи.
Виж целия пост
# 7 412
Аз пък да попитам случвало ли ви се е да имате чувството, че приятел на мъжа ви ви харесва?
Виж целия пост
# 7 413
не, никога..ти си първата в историята, която го е почувствала...
Виж целия пост
# 7 414
Да. Но никога приятел на мъжа ми не ме е свалял и не съм имала неудобни ситуации.
Виж целия пост
# 7 415
Аз пък да попитам случвало ли ви се е да имате чувството, че приятел на мъжа ви ви харесва?
Да, но ако предприеме нещо, значи не му е приятел.
Поздравявам те с тази песен:
https://www.youtube.com/watch?v=G_7hL5XMCZU
Виж целия пост
# 7 416
... и българският й вариант

Виж целия пост
# 7 417
Много сте музикални днес.
Случвало ми се е, развалиха си дружбата, но чрез отдръпване, без драми.
Виж целия пост
# 7 418
Бе остави я тяхната дружба, не ни интересува.
Кажи на теб какво ти се случи ?
Виж целия пост
# 7 419
Здравейте! Момиче на 22. Не искам да пускам отделна тема, не съм сигурна дали е за семейни отношения. Накратко: с бившия ми вече приятел сме съученици от гимназията и връзката ни продължи в университета. Заживяхме заедно като студенти, защото и двамата учим в друг град. Връзката ни не е била съвсем без разправии или проблеми, но като цяло много щастлива и смятам, че сме се обичали искрено. Проблемите започнаха с едни негови нови приятели, които аз смятах, че не му влияят добре - лигави и според мен прекаляват с алкохол и трева. Нз защо при това положение се съгласих да идем с тях на хижа, където стана много пиянска история. Държа да отбележа, че аз пияна не съм била. Изнервих се максимално, скарах се с приятеля ми. Изпуснах си нервите брутално, държах се грубо и недопустимо, заплашвах го. Реакцията ми беше детинска и пресилена, осъзнала съм го и съм се извинила. Уж се разбрахме да си простим и да продължим, но отношението му рязко се промени. Стана студен, започна да избягва прибиране и близост. Стигна се до раздяла. Единственото нещо, което съм чула като обяснение от него е че с този скандал нещо се било счупило между нас и повече не ме обичал. Много ми е трудно да го приема, защото само дни преди това ми обясняваше, че живее за мен и съм му най-скъпия човек. Говорили сме за брак и деца като завършим университет. Наистина постъпката ми беше грозна и съм си го признала, но е мога да поврявам, че може да доведе чак до такива последици. Много съм объркана и тъжна и не знам къде се намирам. Имам усещането, че изобщо никога не ме е обичал и последните години са били лъжа.
Виж целия пост
# 7 420
Обичал те е, просто не е дозрял за семеен живот. Ранните връзки от училище рядко просъществуват. Затова и приятелите като бягство, което ти яко си скършила. Почувствал се е окован и си е бил шута. Не се обвинявай, просто трябва време. Ще намериш човек, който ти импонира на светогледа. Simple Smile
Животът е пред теб
Виж целия пост
# 7 421
Той самият прекалява ли с алкохол и трева? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 7 422
Ако е било насаме скарването, е едно. Но ако е било и  публично излагане, това наистина може да доведе до внезапно охладняване. За него пиянската и наркоманска история може да няма тази тежест, като публичния скандал и сцената, на която сега и ти се чудиш.
Все пак не забравяй своите основания да направиш сцената. Имай малко уважение и към своята позиция и своите основания. Защото да, ти си го поставила в неприятно положение, но и той те е поставил преди това в доста неприятно положение, което не е о.к. също.

Не е изключено като мине една седмица, да му се поизгладят нещата и да те потърси. Та, според мен, поизчакай. Но ако не те потърси скоро, прежали го и толкова. Жалко, но не винаги се получават нещата.
Виж целия пост
# 7 423
Наистина постъпката ми беше грозна и съм си го признала, но е мога да поврявам, че може да доведе чак до такива последици. Много съм объркана и тъжна и не знам къде се намирам. Имам усещането, че изобщо никога не ме е обичал и последните години са били лъжа.
Ами малко мисъл ПРЕДИ  е по-силна от хиляди извинения СЛЕД.
Може би се е засегнал най-вече, че е станало пред други хора. И дори не можеш да се оправдаеш, че си била пияна.
Онези години не са били лъжа, недей веднага да се настройваш как те е лъгал и колко е лош.
Кажи си и ти, че след като той така лесно къса, значи едва ли е живял само за теб. Осъзнай, че хората говорят много неща, без всъщност да ги мислят или за да им се получи нещо.
Както са ти казали преди това - изчакай, извини се още веднъж, но не се превръщай в изтривалка. Повтори му своите причини и ако продължи - съгласи се,че е време да се разделите. Ясно, че ти е първата любов и раздяла и ти е болно, но....такива връзки рядко издържат в днешно време.
Виж целия пост
# 7 424
Може и той да си мисли, че чак сега е видял истинското ти лице.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия