Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

20-та поликлиника в Борово

  • 29 306
  • 9
Здравейте,отскоро живея в близост до тази поликлиника и нямам никакви впечатления от лекарите там.Може ли да споделите мнения доволни ли сте,от лекарите,от отношението?
Като за начало търся лекар за бебо...
И при направление от личния лекар за друг специалист в тази поликлиника ли ходите или трябва да издирваме по компетентни из София.
Ще съм ви благодарна ако споделите опита си,за да мога да направя добър избор
Благодаря Ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Aз също живея в този район по-точно в "Бъкстон" и  сега синът ми (на 5 год) се води там за личен лекар.Ползвам д-р  Теодора Вангелова и съм много доволна.Малко е по-сдържана на вид и не много словоохотлива,но имаш ли въпроси  ти отговаря.Моят критерий за добър лекар е да не изписва веднага антибиотици за детето, а да предложи друга алтернатива и да изчака, а тя е точно такава.Вярно,че аз опирам до нея откакто синът ми стана по-голям,защото преди това ползвах частен лекар - д-р Ковачев, който ми е по-близо и по-удобно, защото се избягва огромното чакане и разбира се, защото ми го прпоръчаха други майки.Много  добър професионалист, подробно обяснява всичко на майката, винаги е на разположение-телефон за всякакви въпроси,домашно посещание при нужда и проследява заболяването на детето като заплащаш само първия прегледа, ако се наложи следващо посещение докато болестта отшуми не плащаш. За твоя информация ето и кординатите му - Д-р Димитър Ковачев -адрес кв. Павлово ул. Кота 1050"  номер 3; моб. тел. 0898 43 28 54; дом тел. 56 86 70 ( без да се изключват някакви промени)
Виж целия пост
# 2
Аз живея в Борово. Синът ми е при д-р Илиева в 20-та поликлиника. Много съм доволна, но за жалост тя не приема нови пациенти вече. За други лекари не знам. Личната ми докторка е на Руски паметник,а зъболекарката ми на 5-те кюшета - и двете са ми приятелки. Докторката на дъщеря ми е в Младост 3.
Виж целия пост
# 3
Здравей, Слънчоглед! Аз лично, не съм доволна от д-р Вангелова. Вярно е, че не предписва веднага антибиотик (което е и мое предпочитание), но освен, че е много сдържана, е и доста неангажирана. Имам предвид това, че никога не се интересува за обратна връзка относно състоянието на болния, пестелива е за съвети и допълнителна информация (освен ако не попиташ изрично и подробно) и трудно може да бъде намерена или пък извикана при нужда в извън работно време. Във връзка с последното е изкушена да диагностицира и дава съвети по телефона, без да се е уверила в клиничната картина относно състоянието на болния. Затова не бих я препоръчала, особено за малко дете (въпреки че тя самата е със специалност педиатър).
Самата поликлиника също е с недобра организация и не блести с особени хигиена и комфорт. В сравнение с нея поликлиника в кв."Гоце Делчев" е на светлинни години.
Аз вече ползвам услугите на лекари от МЦ "София", който се намира на бул.Цар Борис ІІІ (бившата поликлиника на ГУСВ). Малко е неудобно като транспорт, но с автомобил се стига за 5-10 минути, като единственото натоварено място е около пазара на Красно село.
Пожелавам ти успех в намирането на добър лекар, като от сърце ти желая да се виждате с него/нея колкото се може по-рядко, но при всички случай, ако си с малко дете, заложи на професионализма и доброто отношение! Последното е много важно, защото то подпомага поне на 40% оздравителния процес!
Виж целия пост
# 4
Здравей Слънчо,много ти благодаря за отговора.
Аз лично до скоро съм ходила все в 3та градска болница и честно казано съм доволна като цяло.То попринцип държавните болници в България са малко мърлява работа,но си мисля че поне на лекарите при които ходим трябва да можем да разчитаме.
За тази поликлиника /20та/ и на мен не ми прави добро впечатление и затова реших да питам тук,а не да съдя по външния вид или няколкото ми ходения там на женска консултация/от която не съм никак доволна/.
Незнам в района къде има друга поликлиника и дали да не се орриентираме натам,но така и така я плащаме тая здравна осигуровка,нека поне се възползваме.Затова не съм се насочила към някоя частна клиника.Иначе и аз съм ходила в МЦ София и обстановката е далеч по-добра от тази в държавните заведения.
Не съм убедена че ако плащаме за прегледи ще попаднем на по-добър лекар и силно се надявам и в обиконвените лекарски кабинети да са останали Хора на които им пука какво става.
Виж целия пост
# 5
Здравей Слънчоглед!
Аз съм доволна от д-р Тотева,тя пое синът ми след раждането му ,не избързва с антибиотици,разбрана жена.До сега 1година и 5 месеца не съм имала проблеми.Изпратила съм доста деца при нея и са доволни.GSM 0888408083
Виж целия пост
# 6
niko благодаря ти за координатите които ми даваш.Сигурно ще се възползвам:)
Виж целия пост
# 7
Здравейте майчета! Аз също живея в Борово и мога да ви препоръчам горещо моята лична лекарка -Д-р Васка Станчева. Изключително съм доволна от професионализма и компетентността й. Досега винаги е поставяла точни диагнози на мен и цялото ми семейство. Мисля ,че тя записва дечица само над три годинки вече ,защото е има вече много пациенти.  Все пак пробвайте, може и да Ви вземе- ето GSM  0888/ 25 30 24.
Виж целия пост
# 8
Здравейте и от мен!
Аз водя синът ми Калоян (8 мес.) при д-р Светла Илиева. Много съм доволна. Не прибързва с антибиотиците, малко е строга, но мисля за добро. Проявява и добро отношение към бебо, а това ми се струва най-важно в случая.
Личноата ми лекарка се казва .... Thinking Стояновска. От нея също съм доволна. Simple Smile
Успех!
Виж целия пост
# 9
Цитат на: niko
Здравей Слънчоглед!
Аз съм доволна от д-р Тотева,тя пое синът ми след раждането му ,не избързва с антибиотици,разбрана жена.До сега 1година и 5 месеца не съм имала проблеми.Изпратила съм доста деца при нея и са доволни.GSM 0888408083

ние също сме при нея и съм много доволна,тича при най-малко съмнение на дом.посещение,винаги е много мила и любезна
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия