Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За едно сурово пилешко да питам.

  • 934
  • 6
Взехме си закуска от едно заведение за храна за вкъщи, и пилешкото филе вътре беше толкова сурово, че хрупкаше. Не беше чак розово, все пак. Това нормално ли е или по-скоро опасно?
Виж целия пост
# 1
Не си го представям. Суровото пилешко е розово, като се сготви става бяло и може да се яде. Не трябва да има въобще розовинка. Ама да хрупка?? Освен да е било замразено 🤣 Ако е било бяло и твърдо може да е някакво много старо месо, хвърляй.
Виж целия пост
# 2
Е не да хрупа като замразено, но опитай парче сурово месо и ще разбереш как "хрупа". Същото усещане както когато режеш суровото месо с нож.
Виж целия пост
# 3
Суровото пилешко е опасно, не бих купувала повече закуски от това място.
Виж целия пост
# 4
Да и аз не бих. Просто се чудя сега колко да се притеснявам. Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Не бих се притеснявала безкрайно много. Най-опасното е салмонела, но тя ще се прояви до 1-2 дни, ако я има изобщо. Предполагам всичко ще е наред, все пак не сте го изяли цялото нещо, надявам се.
Виж целия пост
# 6
Станалото-станало, притеснението не помага. Наблюдавайте се и ако има признаци за натравяне, ще си вземете мерки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия