Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бихте ли издържали мъж?

  • 17 620
  • 752
Домашната ми помощница ми сподели, че със своята заплата издържа и гаджето си, с което не живеят заедно. Тоест плаща му сметките и купува храна в своя и в неговия апартамент. Слушах я с особен интерес, тъй като според нея в трудни ситуации било нормално да се подкрепят взаимно. Да, ама гаджето е под 30, здрав и прав. Просто явно е мързелив и вече година не работи.

Казах и, че за мен не е нормално. Дори ми се стори неправдоподобно. Как може да издържаш някакъв лентяй? Даже и да си лягаш с него в едно легло. Как може да обичаш човек, който в най-активна възраст е толкова мързелив да заработи пари за да посрещне собствените си разходи?
От друга страна... коя съм аз да се меся. Тя е по-млада от мен и може и сега да е модерно.

Просто исках да попитам дали аз нещо преувеличавам или и Вие смятате същото?
Или по-точно... Абе има ли и други луди, като нея?
Виж целия пост
# 1
Аз не бих издържала мъж, освен когато е сериозно болен.
Твоята помощница си плюе на самоуважението.
Виж целия пост
# 2
Ако домакинства и гледа децата, с удоволствие. Ма нещо никой не се навива доброволно Joy
Виж целия пост
# 3
Целия форум знае кой кого издържа в нашето семейство. Така че - не.
Случвало се е да дам инцидентно пари на някое гадже, но после съм съжалявала.
На днешно време явно е прието и почти нормално.
Виж целия пост
# 4
Ако внезапно много забогатея, може и да го правя. Засега не се очертава такава възможност.
Виж целия пост
# 5
Това да не е намек да ѝ увеличите заплащането? Не ми изглежда нормално.
Виж целия пост
# 6
Ние какво мислим няма общо с това, каквото се случва. Благодарение на ерата на технологиите, мъжете станаха изключително мързеливи - познавам изключително много мъже (23-40г), които си лежат вкъщи, жената носи парите, а те само тренират из фитнеси и пушат наргилета по кафенета, снимайки се за инстаграмчето.  (говоря за София)

Ми, щом жените се съгласяват, явно се намира бързо кой да се възползва.

ПС. Много жени от древната професия си живеят щастливо с такива мъже, топлещи дивана и изглеждащи що годе добре, а те цял ден (жените) нали... работят.
Виж целия пост
# 7
Ако е мъжа ми и е временно, може би да.
Ако е гадже абсолютно не. Няма да ми е секси подобен индивид, който взема пари от жена и не се чувства жалък.
Виж целия пост
# 8
Не, не е нормално жена да издържа ГАДЖЕ! 
Аз от рано ще започна с говоренето на мойта дъщеря за кое е редно и кое не, че това, за което споделяш не е единичен случай.
Мъжете са станали по- меркантилни и използвачи от жените. 
Да го гледа майка му, като не може да се справя, ти си му партньор. Мъжа трябва да е опора на жената,  не обратното.
Виж целия пост
# 9
Това да не е намек да ѝ увеличите заплащането? Не ми изглежда нормално.

Това също си го мислих. Но съм забелязала сред по-младите от мен хора да има такава тенденция. Момичетата да плащат за сметки или поравно, а понякога напълно. В смисъл, не е първия път, в който чувам за това.

Според нея за сметките било ОК да е поравно, въпреки че не живее там. Нали и тя се къпала и ползвала електричество. Дребнава история. Ще кажеш, че му е златен на тоя. Ужас. Чак получавам алергия от такива.

Възможно е и да е патологична лъжкиня. Кой знае?!? Имам я от скоро.
Виж целия пост
# 10
Внимавай и да не те обере заедно с лентяйчето.
Виж целия пост
# 11
Бих издържала непълнолетно дете, болен близък, обективно неспособен да работи или студент до 25 години.
На останалото бих помогнала еднократно или за кратък период от време. Ни за мен, ни за него е полезно да  го издържам. Полът е без значение. Ако съм мъж щях да мисля същото. Мъжът ми, например, също мисли така.
Виж целия пост
# 12
Е, може да е изваден извън контекст разговора ви. Може приятелят ѝ да е временно без работа за момента. Иначе си е тяхна работа. Ако са ок и двамата, значи всичко е ок.
Виж целия пост
# 13
Не,  не бих го издържала.
Изключение - ако отдавна сме заедно и в момента е болен, болничния се бави винаги. Но видя ли, че започва да му харесва ще приключа благотворителната акция. Ще му обясня къде са соц. грижи - да се пробва там.
Тира, не знам къде сте с помощничката. Но по мои наблюдения работа има за търсещите. Ако милото подбира и все няма достойна за него - всеки да си знае къщата и да се оправя.
Не мога да си представя да му платя сметките, да му купа цигари и пиене и после да си легна с него. Ми то ще ми се отще като знам колко пари съм похарчила за да се водя с гадже.
Виж целия пост
# 14
За мене е важно мъжът да е успешен. Не просто да поработва и да изкарва някой лев да си купува цигари и бира, а да е наистина успешен в работата си.
Това на мене ми действа като афродизиак на някакво подсъзнателно ниво и аз друг тип не бих погледнала два пъти, камо ли да живея с него. Та, при мене и дума не може да става да издържам мъж. Абсурд!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия