Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нашата история (Bizim hikâye) - Diema Family

  • 1 621
  • 9

НАШАТА ИСТОРИЯ (BİZİM HİKÂYE)
всеки делник от 21.00 ч. (повт.от 14.00 ч.) по Диема фемили
Участват: Хазал Кая, Бурак Дениз, Реха Йозджан, Несрин Джавадзаде, Яъз Джан Конялъ, Нежат Уур и др.
Режисьор: Сердар Гьозелекли
Med Yapım: 2017 – 2019


Филиз, която се бори за оцеляване в един от най-бедните квартали на града, е най-голямото дете в семейството. Тя се грижи за петимата си по-малки братя и сестри, откакто майка им ги е напуснала, а баща им е алкохолик. Един ден в живота ѝ се появява мистериозен млад мъж на име Бариш, който с всички сили се опитва да покори сърцето на Филиз и да стане част от семейството. Филиз е убедена, че в тежкия ѝ живот няма място за любов и се опитва да пренебрегва чувствата си. Шестимата ѝ братя и сестри се опитват да са щастливи, въпреки баща им Фикри, който се е отдал на пиене и лесни начини да изкарва пари.
Продукцията е адаптация на известния сериал Shameless.

ЕПИЗОДИТЕ НА БЪЛГАРСКИ

Виж целия пост
# 1
Понеже това е римейк, някой гледал ли е оригинала? Тоест SHAMELESS?
Виж целия пост
# 2
Аз не Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Хазал Кая така и не ми хареса, в нито един сериал. Още в "Генджо" я гледах, после в "Огледален свят". "Марал" не съм гледал, но не е било нищо особено.
И тук пак го играе мъжкараната на квартала, опърничава, дръпната... явно само такива роли й отиват
Виж целия пост
# 4
Здравейте,мили дами дали някой от тук може да ми каже къде мога да гледам сезон 2 на филма,тъй като изгледах първия,но никъде не намирам втория сезон. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 5
Втория сезон го няма на български, ако затова питаш. На други езици го има. Другият вариант е да изчакаш докато го пуснат Диема Фемили, дотогава гледай друг сериал. Мен започна яко да ме дразни вече... най-вече заради бащата-пияница, пълно е с празни приказки и излишни сцени
Виж целия пост
# 6
А има ли го на английски някъде?
Виж целия пост
# 7
Мисля, че втори сезон го има преведен само на руски.
Виж целия пост
# 8
Понеже това е римейк, някой гледал ли е оригинала? Тоест SHAMELESS?
Аз съм хващала един два епизода преди години по БТВ Синема същото е общо взето бащата вечно пиян краката отглеа отглежда всички деца само са променили единият от синовете да не е гей като в оригинала, защото е в разрез с техния морал така направиха и в римейка им на "Отчаяни съпруги", който у нас не се хареса.
Виж целия пост
# 9
Здравейте, знаете ли в кой квартал е сниман филма?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия