Жената зодия Риби - 19

  • 25 745
  • 294
# 270
Честита да е къщичката на село. Представям си какво спокойствие и зеленина е, свобода и щастие.. Ех, аз също си мечтая да имам къща с дворче и зеленина..
При мен годината е мудна, бавна и не носи желаното към сегашния момент. Дори бих казала, че каквото беше "спарено" положението, стана още по-безцветно и сухо. Без тон и живец. Надявям се скоро на разместване на пластовете и за подреждане в моя посока и интерес.
Виж целия пост
# 271
Тъкмо отварям известията и гледам и си викам какво интересно име ми е лайкнало. 👍🏻😅Откъде дойде идеята? 😁
Честно казано, не знам. Просто си дойде.

Къщичка на село!? - Преди време си представях, че като дойде време да се пенсионирам, ще ида на село, че там рай - зелено, чисто, плодове, зеленчуци, кафенца с комшийки и айляк общо взето... обаче с времето и опита от последните години установявам, че хич нищо айлячесто няма на село, ами много работа сал. Та, като дойде пенсията, не знам, не знам.
Виж целия пост
# 272
О да, така е, няма никакво айлячещо нещо. Ама ние събота неделя ходим само. Колкото свършим толкоз. Мъжа се кефи че строи, аз пък се разтоварвам, а й въздуха при нас е много чист и за децата е чудесно. Като са болни и отидат там много добре им Се отразява.
Виж целия пост
# 273
Как сте, рибки? Потънали сме дълбоко май?
Днес, с надежда за по-добри дни, си прочетох хороскопа за месец май, но пак нищо хубаво. Като последни в зодиака, все обираме боклуците, които са останали.
Не съм добре здравословно, но емоционално и психически - съвсем.
Не чувствам добре на работа. Усещам, че не съм харесвана като човек и специалист. Буквално се чувствам скована съм. Иска ми се да напусна, но не намирам друга работа, а тази ме разболява.
Виж целия пост
# 274
Много познато това с работата. Ами ние сме много чувствителни души. А на работното място не трябва много да ти пука щото те смазва в противен случай. Винаги съм приемал тежко това заговорничане и интригите на работното място. То като работиш в колектив винаги ги има тия неща.
Виж целия пост
# 275
Не е само това с интригите.
Постоянното внушение по един или друг начин да поемаш отговорност, извън теб, да не питаш, ако срещнеш спънка, да си абсолютно винаги компетентен и да отхвърляш голям обем работа и все да не успяваш да я свършиш.
Никак не се радвам на живота си.
Виж целия пост
# 276
М да, разбирам те. Трябва да се оглеждаш за друга работа. Звучи изтощително това което казваш. То до сега като е било така надали ще се променят нещата за вбъдеще. А и като са се научили да те товарят, това и ще правят. Не знам какви сте по професия, аз съм банкер, голямо удоволствие ми доставя когато хората са доволни. Когато си свършиш работата както трябва и виждаш доволни лица. Ама то банкерството вече не е това което беше. Аз също си мисля да се преориентирам, може и да сгреша ама все си мисля че е по-добре да опиташ отколкото нищо да не правиш.
Виж целия пост
# 277
Четох, че тази година не е подходяща за смяна на работа за зодията.
Виж целия пост
# 278
А иначе как се очертава до края на годината откъм други неща освен работа?
Виж целия пост
# 279
Аз основно чета за работата, но и здравето не беше много ок.
Да свършва по-бързо тази година!!!
Виж целия пост
# 280
Не се чувствам добре. Постоянно лутане и чакане. Сама съм си сложила окови, но с надежда за по-добро. Мисля, че трябва да дам, за да получа. Но от години давам, но не получавам. Изчерпана съм. Изморена съм. Тъжна съм. Не мога да остана, не мога и да продължа... Не искам да съм у дома.. самотно е. Не искам и да съм навън, защото мисля само как да се прибера, да си налея едно питие и да изчакам да притъпи усещането... И това в продължение на повече от година..
Виж целия пост
# 281
Здравейте,  момичета! Аз пък съм доволна от тази година, засега няма сериозни драми. Малката учи добре, мъжът слуша, в работата си свикнах, вече близо година ще стане. Най-голямата радост е първото ми внуче, здраво и свежо момиченце, наистина като подарък го усещам.
 Здраве ви пожелавам, останалото ще го дочакаме! ❤️
Виж целия пост
# 282
Най-после някоя рибка да е доволна! Дано продължава при теб все така!
Ще дочакаме и ние слънчев лъч да пробие в океана. Дано да е скоро!
Виж целия пост
# 283
Как сте с излизането от зоната на комфорт?
Виж целия пост
# 284
То един комфорт целогодишен при мен, ама...
Нямам такъв, а толкова искам.
Тая година не ми харесва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия