Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Компютърно и софтуерно инженерство в ТУ - София

  • 354
  • 2
Здравейте! Тази година съм абитуриентка и дойде моментът, в който трябва да реша какво ще уча занапред. Засега съм се спряла на Компютърно и софтуерно инженерство в ТУ София. Нещото, което мисля, че е проблем е че досега не съм се задълбавала особено в програмирането и информатиката и се чудя дали ще успея, ако нямам някакви базови познания? Там от нулата ли се почва да се учи? Също така ако има някой, който чете и е завършил тази специалност или друга подобна в ТУ ще се радвам да сподели препоръките си, трудно ли се влиза, дали обучението му се е сторило много трудно и като какъв се е реализирал. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Специалността се пълни основно със завършили ТУЕС. Те имат квота и понякога вдигат много бала за прием. Не всички са научили достатъчно програмиране в училището, но все пак са "едни гърди напред". При достатъчно желание всичко може да се научи, но едва ли е много лесно.
Виж целия пост
# 2
Синът ми завърши преди няколко години софтуерно инженерство в СУ . Беше завършил  езикова гимназия , без да е учил  информатика. И там беше висок балът. За приемния изпит по математика  се подготвя сам, без допълнителни уроци. Не  му беше трудно да завърши .От втори курс ходи на допълнителен курс по информатика , след който започна работа като програмист , едновременно  със следването - редовно обучение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия