Козунаци 2021-ва

  • 52 044
  • 857
# 795
Христос воскресе !
Здраве и светлина в душите ни !
Подариха ми няколко парчета Панетоне.На вкус е прекрасен,но е глетав.Според мен е недоизпечен.Как мога да го корегирам,не искам да го изхвърлям ,заради вложените качествени продукти.
Предлагам тази рецепта - https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_648.html
Скрит текст:
Виж целия пост
# 796
Да покажа и днешният ми опит. Снощи пекохме един по нощите, но си замина без снимка, че много гладен народ вкъщи.
След това си спретнахме един със стафиди и по-перепечена коричка по мой вкус, че и днес хапвам и от утре се връщам на моя си режим.
Много хубав стана. Сигурно защото имахме още една малка помощник готвачка.


Виж целия пост
# 797
Честит празник, мили хора 🤗 Бъдете здрави и вдъхновени 💐
Виж целия пост
# 798
Христос Воскресе!


Асеновския шарен козунак със сирене много ми хареса.
Виж целия пост
# 799
Христос воскресе ! Това е втората доза , която замесих , този го правих с брашно от местен производител в родния ми карай , оказа се много по-качествено от София Мел, което ползвам винаги .
Виж целия пост
# 800
Христос воскресе ! Това е втората доза , която замесих , този го правих с брашно от местен производител в родния ми карай , оказа се много по-качествено от София Мел, което ползвам винаги .
Аз също ползвам местни брашна, в повечето случаи - особено ако се подхожда с внимание, местните мелници дават много добри и качествени брашна, доста от мелниците са с ново оборудване и това не е за пренебрегване.
Виж целия пост
# 801
Тези са първите за тази година.
Рецепта на Морена, плънката е тази на мама Саша от първа страница. Излязоха ми три броя по около 380 гр тесто за всяка формичка.
Месих и в машината и на ръка, не ми беше трудно защото тестото беше направо като затоплен пластелин.
В стаята беше сравнително топло, но въпреки всичко втасването стана бавно.
Доволна съм, лошото е че единия вече го няма и че тялото ми все повече заприличва на превтасало тесто Disappointed Relieved




Бихте ли посочили по коя рецепта на Морена са правени?
Виж целия пост
# 802
Здравейте, какъв шоколад слагате който не изгаря при печене?
Виж целия пост
# 803
Аз ползвам черен шоколад  или шоколадови капки.
Виж целия пост
# 804
Аз сложих от лидълския шоколадов кувертюр и стана много добре
Виж целия пост
# 805
Здравейте, какъв шоколад слагате който не изгаря при печене?
С течен шоколад. Кувертюрът става на бучки, след изстиване.
Виж целия пост
# 806
Здравейте, какъв шоколад слагате който не изгаря при печене?
Кувертюрът става на бучки, след изстиване.
Аз ползвам черния кувертюр и няма бучки, но дори да имаше, би било хубаво - така ни харесва.  Само в кората си запазиха формата парченцата и добре че. Изобщо съм много доволна, нямам забележки. Simple Smile
Ето снимките от по-предна страница - https://www.bg-mamma.com/?topic=1313044.msg42777499#msg42777499
Виж целия пост
# 807
Аз реших да рискувам и сложих Нутела и обилно я поръсих с доста шоколаводи капки. Стана чуден! Притеснявах се да не стане глетав, но нямаше никакъв проблем и много се хареса.
Виж целия пост
# 808
Здравейте, какъв шоколад слагате който не изгаря при печене?

Готварски шоколад на копчета
Виж целия пост
# 809
Аз слагам нормален шоколад на парченца и така ни харесва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия