Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Откраднат живот: Финалът тема 107

  • 26 643
  • 734

Анкета

Какво е мнението Ви за историята Фотев и Ко - за болницата?

Опции:

# 390
Промото беше по-интересно от серията😁
Виж целия пост
# 391
Пациентът, който почина беше с карцином на дебело черво, уж минала успешна операция.
На Буков не му се получиха репликите днес, беше ми много изкуствен, но пък толкова е сладък, че му прощавам Simple Smile
Според мен смъртта на пациента го разтърси Ххр(нали и плака) , подсети го колко е кратък живота, а той го губи в сръдни... и изтича при Кая.
Виж целия пост
# 392
Все повече се убеждавам, че в Гринч живеят двама човека - д-р Джекил и мистър Хайд Grinning някак си много изкуствено бе поведението му.
Добре де, Димова нали каза, че първоначално искала да специализира педиатрия, а след това се е насочила към хирургията. Сега пък към анестезиологията Grinning
Все пак е била Поли на онази снимка, за която спорихме коя е жената Grinning
Виж целия пост
# 393
Йее, печеля вафла. 😁
Виж целия пост
# 394
Вив*, операцията заради карцинома е била преди това, не в тази болница. Имах предвид пациента от снощния епизод, на когото Хаджихристев извърши някаква манипулация, след която издаде Кая на другите сестри. Нали се оказа, че той ѝ е бил преподавател в първи курс. Останах с впечатление, че този, който почина, беше същият човек.
Виж целия пост
# 395
Този беше доста едър, сравнение с преподавателя, и доста по-възрастен.
Ей, Ася като сянка след Светльо. Представям си ги, ако бяха хетеро двойка- почивка нямаше да има. 😁И какво има да изясняват още, не разбирам.
Виж целия пост
# 396
Нещо Владко въобще не може да ме убеди в любовта си. Двамата с Кая са ми някак изкуствени.
А Методиев и Романова още ме напушва на смях като се отдадат на страстта си. Все пак има някакво развитие по нишката Фотев. Дано дойде скоро развръзка.
Врабчев се държа отвратително в епизода. Поли беше добър учител. А Димова ми е все по-симпатична, въпреки неадекватните си моменти. Чиста душа е.
Виж целия пост
# 397

Йеее, и аз, но за мен нещо солено 😂😂
Скучничко
Ако можех да разбера какъв им е случая н Кая и ХХ, можеше и да не са ми толкова неадекватни и изкуствени
Но ми хареса идеята с обучението на лекарите. Можеше да развият по-сериозно тази истоия, а не да създават изкуствени драми.
Виж целия пост
# 398
Опитват се да ги съберат Кайчето и Владко. Ох, май остават 15 епизода. Sad После няма Кая, Владко, Зорка и Марио, няма Магда, банички, Не-не-ва, Пешко... Всичко заминава.
Виж целия пост
# 399
Остават 18.🥴Не остана..
Виж целия пост
# 400
Ясно Дама пика, не съм те разбрала, но смятам че беше друг човека.
Аз пък си мисля дали няма да имаме още един повод за драма. Ако Кирето(Кирилова) сподели какъв ѝ е проблема на Петмеза, този пък да не вземе нещо да ревнува Наков. Знам ли 😁
Виж целия пост
# 401
Така е, Димова е добър човек, отдадена на професията, не е идеална, прави грешки, но го осъзнава и не обвинява някой друг.Малко е наивна, като дете Доказателство, че децата са си отделна единица, независима от родителите.

И аз не можах да ги възприема като двойка Кая и Хаджихристев, язък им за хубостта, много изкуствено и стерилно, почти никаква емоция.
Виж целия пост
# 402Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 21
Виж целия пост
# 403
Значи тотално съм се объркала. Не че има кой знае какво значение. Просто ми стана чудно, че Хаджихристев не каза на Кая. Но ето че нямало какво да ѝ казва.

Димова наистина трябваше да изхарчи парите от де що има налични кредитни карти у нея. Пък тя направи най-безболезненото Satisfied
Виж целия пост
# 404
Мислите ли, че Хаджихристев е докладвал Зорница на Мазов или има някой друг замесен? Това ме заинтригува, защото не вярвам Владо да се е оплаквал от Зорница.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия