Индукционен или керамичен ?

  • 584
  • 3
Здравейте предстои ми покупка на плот и съм в дилема кой вариант да си взема,тъй като мъжът ми е в Англия и ще го купи от там.Четох за индукционните ,че са много икономични.Моля за мнение тъй като нямам познати ползващи такъв тип плот.Четох също,че и тенджерите трябва да са специални име ли нещо такова ?
Виж целия пост
# 1
Ако е електрически: индукционен. От 5 години сме с такъв и не съжаляваме. По-икономични са, да, но по-важното е, че се готви по-бързо на такъв котлон и почти няма остатъчна топлина след изключване. Съдовете просто трябва да имат желязо в дъното. Т.е. някоя алуминиева тенджера от преди 40 години може и да "не хване". Но те и без това са вредни.
Виж целия пост
# 2
Има си специална тема по въпроса.
Виж целия пост
# 3
https://www.bg-mamma.com/?topic=588988
https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1300503
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия