Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изтича договор на А1

  • 1 302
  • 32
# 15
Пише активен статус, така че имате договор, според мен.
Виж целия пост
# 16
Да не би като изтече договора и ако не е подновен да е нещо като без срок.
Виж целия пост
# 17
Да не би като изтече договора и ако не е подновен да е нещо като без срок.
Това е.
Виж целия пост
# 18
Те си го написаха назад хората, четете.

след изтичане на срока, договорът става безсрочен и се прекратява с едномесечно предизвестие.
Виж целия пост
# 19
Безсрочният договор се прекратява без предизвестие, срочният - с едномесечно. Последния месец на изтичащия договор може да се направи прехвърляне към друг оператор без предизвестие или главоболия. Новия оператор го прави по служебен път. Играно на 1.12.2020г.
Другият вариант е месец преди края на договора, ама точно 1 месец да подадете заявление, че няма да го продължите.
Виж целия пост
# 20
Безсрочен е в момента договорът на съпруга ви. Интересно ми е - колко такса плаща, след датата, на която е изтекъл - повече, същата....
Виж целия пост
# 21
Безсрочният договор се прекратява без предизвестие, срочният - с едномесечно.

Абсолютно невярно, не подвеждайте хората.
Виж целия пост
# 22
Тъй като скоро преподписах при А1 с договор изпратен по куриер, да знаете че това че съпруга ви се е съгласил на преподписване не е нещо страшно. Съвсем спокойно можете да си го получите договора БЕЗ да го подписвате, да си го прочетете и имате срок 1 седмица АКО ви хареса новото предложение (след като сравните с това което ви предлага Теленор) да подпишете договора и да го пратите на А1 - има си указан адрес. Или просто да го изхвърлите. Също така дори и да се подпише имате срок пък от 2 седмици да се откажете от него. Дори в изпратените документи има формуляр за отказ който да им изпратите. Казвам го това защото много хора се притесняват като дойде куриер, не четат и подписват.
А за преноса - отива се при новия оператор, заявява се номера за пренос и до няколко дни ще ви кажат става ли преноса или не.
Виж целия пост
# 23
teta75 Цената не се е променила след изтичане на договора, затова помислих, че може би не е изтекъл. В петък ходихме до Теленор, ще сменяме оператора, а и номера ще се води на мое име и да не му досаждат с оферти Simple Smile Сега чакам оператор на Теленор да се обади когато активират картата.
Виж целия пост
# 24
Как беше номера на А1 Лоялни клиенти?
Тези дни ми изтича договора и таксата май остава, но доста привилегии отпадат (не помня как се казва планът)...
Има ли шанс да го подновят при същите условия. Плащам 18лв с 10ГБ поне и неограничени... миналия месец на *88 ми предложиха за 26лв...
От 16г съм на Мтел.
Виж целия пост
# 25
Прочети си договора. Ние как да знаем какво пише, кой план си подписал, какво става след изтичането му и т.н.
Виж целия пост
# 26
Орязват го само, но остава на 18.
Виж целия пост
# 27
Ами решавай кое ти е с предимство - малка такса или повече минути и мегабайти.

За мен лично малката такса е предимство. Няма да преподпиша за МБ допълнително никога, защото денем и вкъщи си ползвам стационарен интернет, и минутите ми стигат, и мегабайтите също.

Ти си знаеш кое те устройва.

За същите условия след изтичане на договор само съм чувала градски легенди, че се случва. Но не са ми предлагали, не че не съм опитвала. Доколкото знам, ги предлагат само на големи бизнес клиенти, не на дребни клиенти като мен и теб.

Успех!
Виж целия пост
# 28
Обаждате се на *88, свързвате се с оператор и казвате че ви изтича договора но искате да останете на същите условия, те щще съобщят където трябва и ще ви се обади човек до 2 дни. Каквото и да ви предлагат не се съгласявате освен ако не е това което искате. Ако като ви се обадят не са съгласни да ви оставят на същите условия започнете да разпитвате какво става ако не преподпишете. И най-накрая споменете "значи договора ми става безсрочен, ами аз мога да го пренеса тогава, добре мерси ще проуча опциите и при другите мобилни оператори...." Стават по-разбрани по този начин.....
Виж целия пост
# 29
Това отдавна не върви. Още преди три години ги заплашвах че ще ида при друг, ама тц...не клекнаха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия