Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изтича договор на А1

  • 1 183
  • 32
# 30
Зависи от служителя на който се попадне, и моментната ситуация между трите оператора. Преди седмица ми отказаха преподписване на план на който аз желая в магазин. Пуснах поръчка през електронния им магзин - след 2 дни я отказаха, писах им на официалния мейл на А1 - без реакция, писах си с човек в чата им на сайта - овъртат, накрая писах и на фейсбук страницата им, поискаха допълнителна информация и препратиха сигнала към цитирам "специално звено" (викам си какво е това специално звено звучи ми нещо като за мокри поръчки), след като установиха че съм подал множество сигнали...... След 1 ден ми се обади много учтива служителка на която ОТНОВО трябваше да обясня какво искам, тя каза че ще проучи случая и на следващия ден звънна за да ми каже че няма птговор защо колегите ѝ са ми отказали първоначално и тя ще изпрати договора. Подписах го и сега съм на това което искам. Просто първия на който попаднеш като откаже (поради незнание, или че не е на кеф или просто не сте му симпатичен) другите веднага ви отсвирват но с упорство накрая ви свързват с това "специализирано звено" а там явно имат по-високи правомощия а и не са заинтересувани като колегите им от магазините да сте на по-висока такса за да си изпълнят таргетите.
Виж целия пост
# 31
Днес пак звънях и пак попаднах на същата... случайност или...?
Пак същите неща, да си отида в офис и да го пуснели ако могат...
А от Централата докато го обработели щяло да ми изтече плана и отстъпките падали Joy - след това не можело да се възстановят (за  ГБти и минути иде реч).
Утре е последен ден.
Не мога да си спомня вътрешния номер към Лоялни клиенти.  Тези на 1ва линия явно нямат таргет да задържат клиент.
Виж целия пост
# 32
Пробвайте с кратък номер 1894. Безплатен е. Свързва директно с електронния магазин, различно е от *88. Иначе е късно вече да пишете мейли и т.нат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия