Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нещо като главоболие

  • 392
  • 8

Анкета

Колко стоите пред компютър , телефон

Опции:

Здравейте искам да попитам може ли да имаш главоболие от постоянното седяне пред компютър или телефон с това дистанционно обучение и дистанционна работа. А времето също оказва ли влияние ту е студено , ту е топло, ту духа , ту пече  слънце. Как се справяте с главоболието ? Ако някой ми отговори ще бъда благодарен
Виж целия пост
# 1
Да, може.

И е много важно да овлажняваш въздуха..Wink
Виж целия пост
# 2
Колко време може да ни държи мускулна треска ако не тренираме редовно а от време на време
Виж целия пост
# 3
индивидуално е , макс 2-3 дни
Виж целия пост
# 4
А нормално ли е да започне на следващия ден не на момента
Виж целия пост
# 5
Не виждам нищо ненормално в това, какво те притеснява ? Smiley
Виж целия пост
# 6
Защото ме боли и главата
Виж целия пост
# 7
При мен обикновено започва около 24 часа след тренировката, но за мускулна треска на глава не бях чувала. Ако съм се натоварила повече може 2-3 дни да продължи.
Виж целия пост
# 8
Не съм постоянна в физическата тренировка и когато започва да тренирам отново, пак започва да ме мъчи мускулна треска. Като че ли мускулната треска става постоянно явление при мене и то, защото имам лошия навик да прекъсна тренировката по 2-3 седмици. Мускулната треска се появява на сутринта, когато стана. Всичко зависи в каква степен съм се натоварила. Продължава от 3 дни до 7 дни.
   
    Да, имам чести главоболия от прекаленето седене на лаптоп. Пред телефона си седя 30 минути-1 час на ден. Причината за главоболието ни е прекаленото дълго време вторачване пред мониторите и забравяме да мигаме, за да ни се овлажнява очите. Забравяме да правим почивки на всеки 30-40 минути. Също така се обездвижваме и вратът и гръбначният стълб се деформират от неправилната стойка и позиция на тялото. Поне аз не мога да се науча да правя почивки. Като се улисам в нещо, просто забравям за времето и така става по 3-4 часа да стоя пред лаптопа без да стана за почивка и да се раздвижа. Навивам аларми на лаптоп и на телефона си, но пак не ставам да направя почивка. Гледам да си свърша в това, което съм започнала. Игнорирам алармите на всички устройства.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия