Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хранене на майката докато кърми (плодове и зеленчуци)

  • 1 183
  • 7
Здравейте. Искам да попитам пъпеша алерген ли или не, тъй като кърмя и се интересувам. (бебка е на 2 месеца). Информацията ,която намирам из интернет е противоречива.
И като цяло кажете Вие какви плодове и зеленчуци ядяхте докато кърмехте и ако нещо е повлияло зле на бебето, какво е то?
Ще ми бъдете много от полза!
Виж целия пост
# 1
Няма забранени храни по време на кърмене. Може да ядете пъпеш и всякакъв друг плод. Прочетете тук по-подробно: http://www.podkrepazakarmene.com/breastfeeding-sports-and-diet-337.html
Виж целия пост
# 2
Благодаря за отговора Ви, но като ,че ли е повече насочено към спорта. Аз съм 43 кг и нямам нужда от спорт, просто искам да знам дали от някой определен зеленчук или плод на бебчетата Ви им е ставало нещо, проявили реакция или прочие.
Виж целия пост
# 3
Има цял абзац за храните. Краткият отговор го дадох вече.
Виж целия пост
# 4
Моето бебе се изриваше, когато като кърмачка ядях зеле или боб. От пъпеш нищо не му е ставало, нито от който и да е плод. На това ми обърнаха внимание в Александровска болница, където ходих на консултация за бебето - че на бебето му няма нищо, но се изрива от моята храна.
Ако твоето бебе се изрива, си направи собствена класация, може при теб други храни да влияят.
Виж целия пост
# 5
Ям всичко, освен люто. Всякакви плодове и зеленчуци консумирам. Бебето за момента се изрива от изчистването на хормоните, на храна не реагира. И разбира се, не пия кафе и алкохол.
Виж целия пост
# 6
Хапвам си всичко, дори и люто.Пия и кафе сутрин. Кърмя вече година  Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Много Ви благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия