Какво повече НЯМА да купя - 19

  • 86 515
  • 737
# 30
А има ли сирене от непастьоризирано мляко?

Иначе от години купувам Съединение и ЕлБи за готвене (баница, соленки, миш-маш и т.н.).
Виж целия пост
# 31
По принцип, автентичното сирене се прави от непастьоризирано мляко. Пастьоризацията е характерна за промишлено произведените сирена.
Виж целия пост
# 32
Тези пилешки шницели от ЛИДЛ. Ужасно миришат, от мазнината ли, от някоя подправка ли.
Често си взимаме от тях,никога не сме усещали някаква гадна миризма

Нищо от продуктите ма Маджаров.Сирене и кашкавал -отврат
Виж целия пост
# 33
По принцип, автентичното сирене се прави от непастьоризирано мляко. Пастьоризацията е характерна за промишлено произведените сирена.
Благодаря.
Никога не съм се замисляла и не съм обръщала внимание дали и какво пише за млякото на опаковките на сирената. Ако не забравя, следващия път ще погледна от любопитство 🙂
Виж целия пост
# 34
Интересно дали у нас има сирене от непастьоризирано мляко...
Сега прочетох това: Пастьоризацията навлиза с индустриализирането на производството и въвеждането на БДС. Европейските регламенти в сферата на храните не забраняват използването на такова мляко, поради което в редица страни се произвежда широк спектър от занаятчийски сирена от непастьоризирано мляко. У нас продукти с непастьоризирано мляко се ограничават драстично от БАБХ поради невъзможността да се гарантира безопасност на суровината.
Виж целия пост
# 35
Аз харесвам сирене Дестан.
Виж целия пост
# 36
Тези пилешки шницели от ЛИДЛ. Ужасно миришат, от мазнината ли, от някоя подправка ли.
Често си взимаме от тях,никога не сме усещали някаква гадна миризма

Нищо от продуктите ма Маджаров.Сирене и кашкавал -отврат
Ние пък много харесваме кашкавалите им,всички,редовно ги купуваме.
Виж целия пост
# 37
Здравейте,моля предложете хубаво краве сирене,задължително пастюризирано.Маджаров май го развалиха или от бременноста ми се промени вкуса...
Купи си сирене  " ZOROV"  тази седмица в Кауфланд е на 7.29лв за 600+100 гр.
Виж целия пост
# 38
Киндер Милкшните. Детето обича Киндер Пингуи, ама нямаше, че взехме Милкшните, че и няколко броя. Детето се опита да отхапе, отказа се, близна малко от пълнежа и ми го връчи. Ужасно безвкусни сухи блатове, чак не знам как са успели да ги направят такива. Имах чувството, че се опитвах да ям гъба за миене. Пълнежът и той един синтетично мазен.и сладък.
Виж целия пост
# 39
Купи си сирене  " ZOROV"  тази седмица в Кауфланд е на 7.29лв за 600+100 гр.
Скоро бях взела сирене на Зоров. По-отвратително сирене не бях яла, изхвърлих го. Може да да е било такава партида, но няма да повторя
Виж целия пост
# 40
"Здравейте,моля предложете хубаво краве сирене,задължително пастюризирано.Маджаров май го развалиха или от бременноста ми се промени вкуса"

За мен хубаво сирене е това на "Лакрима" и "Ел Би", както и  "Тертер", но първите две са с предимство.
Виж целия пост
# 41
Аз напоследък взимам Дестан, докато не го развалят и него. Зоров един,два пъти съм взимала -споменът ми е, че беше  много солено и нищо кой знае какво.
Виж целия пост
# 42
Аз си харесах едно сирене в Лидл , но е промоционално и се оказа няма такова в постоянен асортимент.
Не е натрапващо солено и с плътен млечен вкус. Напомня ми на Софра мисля имаше преди едно пак там. Но това не е гръцко .
Онзи ден купих и гръцко , но е различно и ми е солено.
Виж целия пост
# 43
А има ли сирене от непастьоризирано мляко?

Иначе от години купувам Съединение и ЕлБи за готвене (баница, соленки, миш-маш и т.н.).

съмнявам се да се продава промишлено сирене от непастьоризирано мляко, даже подозирам, че е забранено.
елби е чудесно за промишено, да. съединение не ме впечатлява.
Виж целия пост
# 44
Хайде пак да попитам : къде в София има физически турски магазин ? Райони Оборище, Редута и Гео Милев ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия