Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 2

  • 19 941
  • 356
# 315
Синът ми отсъства месец и не ми искаха нищо.


Какви изследвания са необходими за тръгване на ясла след дълго отсъствие (близо месец)?
Виж целия пост
# 316
Много благодаря Hug
Виж целия пост
# 317
Кога се плаща таксата за ясла? Детето има 12 присъствени дни за ноември, другите беше болна. В roditel.eu  пише, че дължим 0 лв, трябва да мине целия месец и през декември ли ще излезе точната сума?
Виж целия пост
# 318
Точно така - трябва да изтекат всички дни на ноември и в първите дни на декември ще ви излезе колко дни е ходило детето, колко дни сте извинили и колко трябва да платите.
Виж целия пост
# 319
Здравейте!
Във връзка с подаръците за Коледа на госпожите и лелята.
Няма организация на родителите, всеки ще поднася персонално, и тъй като ми е за пръв път - смятате ли, че подаръците трябва да са 3 еднакви? Или за госпожите е редно да са една идея по-така?? За да не се обидят?
Възнамерявам да взема еднакви, но чух, че не било редно. Дали е така, според вас?
Виж целия пост
# 320
Според мен пък е редно да са три еднакви и би ми било неудобно за лелята да е различен,понеже не е госпожа . В градината ,която посещава детето ми, ще подарим и на госпожите и на помощник възпитателката еднакви подаръци Simple Smile
Виж целия пост
# 321
Еднакви са нашите. Не виждам смисъл от различни, освен ако не знаете точно какво харесват. И в яслата (когато самостоятелно подарявахме) и сега в градината заедно с другите родители, все еднакви.
Виж целия пост
# 322
Аз подарих 3 еднакви - детето ми е в ясла, имаме 2 медицински сестри и 1 помощник възпитателка. Приемам ги на равно, не виждам особена разлика между тях.
Виж целия пост
# 323
Нашите също ще са еднакви. Подарък давам като жест на уважение и благодарност заради грижата, а не заради завършената степен образование. Детето ми обича еднакво и госпожите и жената, която помага в грижите за децата.
Виж целия пост
# 324
И ние винаги подаряваме еднакви неща. Според мен, обратното би било обидно. Не знам откъде сте чули, че не е редно да са еднакви подаръците. Всеки би трябвало да има собствен усет за редно и нередно.
Виж целия пост
# 325
То синът ми най-много обича тяхната кака Деси, помощник-възпитателката. Ако зависи от него, за госпожите може и да няма, ама все пак е първа група лапето Grinning и девойката им помага я с дрехи, я обувки.
Виж целия пост
# 326
Изобщо не смятам, че са нужни подаръци.
Виж целия пост
# 327
Изобщо не смятам, че са нужни подаръци.
Това всеки решава за себе си. Аз обичах много преподавателите на детето ми в ДГ и им взимах подаръци за Коледа, нищо кой знае какво, но исках д аги уважа, естествено еднакви на всеки.
Виж целия пост
# 328
Здравейте, мами!
За първи път кандидатстваме за ясла и малко сме объркани.
Надявам се някоя по-опитна и запозната мама да може да ни помогне.
Детето ни е родено декември 2020 и искаме да кандидатстваме за ясла с прием 2022.
Но в район Възраждане не ми дава такава възможност … сякаш няма прием на никакви деца за ясла.
Възможно ли е това? Не звучи логично/ адекватно.

Може би единствения ни начин да кандидатстваме е за друг район, тъй като се говори за ваучерна система за неприети деца, но за да сме “неприети” трябва поне да кандидатстваме.
Виж целия пост
# 329
Тази година за голямото класиране през май 2020, ако правилно помня, имаше 0 места за набор 2020 точно във Възраждане. Тоест би следвало да изчакате поне март 2020 да изкарат местата, за да видите какво ще е положението и тогава да кандидатствате.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия