Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Луф синдром

  • 289
  • 1
Здравейте,на 21 години съм, много често имам кисти и не се отделя яйцеклетка. Този месец ми сложиха инжекция уж да се спука фоликула и опитвахме,но повече не отидох да видя дали се е пукнал,но нямам болки както съм имала при киста. Предполагаемата овулация беше на 9 Юни, на 8ми сложиха инжекцията от 5000 единици,кога мога да си направя тест и какви изследвания мога да си пусна при този синдром. При него има ли възможност да имам овулация без тези инжекции. Благодаря ви ,ако ми отговорите на въпросите.
Виж целия пост
# 1
Млада сте и времето е на ваша страна,относно проблема,няма как да се каже дали ще имате овулация без инжекция.Понякога нещата се случват изненадващо,но по принцип е хубаво да се проследяват нещата 2-3 месеца,при луф синдрома,има случаи когато фоликула се пука,но яйцеклетката е с много дебела обвивка и сперматозоида не успява да влезе и да я оплоди.Когато аз правех фолекулометрия,в дните на предполагаемата овулация(определени от лекаря,след преглед),докторът ми препоръчваше усилено натоварване на коремните мускули,клякания,изкачване на стъпала или походи в планината,да се оказва натиск и да се подпомогне овулацията.Аз, не се справих,а и имахме проблеми и двамата,но моя близка,със същият проблем,забременя спонтанно,след като започна работа,където вдигаше тежко и се навеждаше, изправяше по цял ден и така след 10г напразни опити,зачена на втория или третия месец на новата работа.И,ако можете, хубаво е да отивате на преглед да видите,дали има резултат от инжекцията.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия