Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

  • 41 826
  • 572
# 435
Аз нося този на Липоеластик, който слагат веднага след операцията. Той действително е като втора кожа, води се компресивен, но е супер удобен и еластичен.
https://www.shapewearusa.com/collections/lipoelastic/products/li … nt=37515399495870
Този модел, моят е в черно от клиниката, но ги продават онлайн и в олх.
Вдигането на тежко определено е по-комфортно с него.
Виж целия пост
# 436
Имам го този от операцията с него се събудих. Определено не ми е удобен. Мен лично ме стяга ужасно понеже е много дебел ме болят гърдите и ми изтръпват. От него се спасих с триумф, но и той ми създава дискомфорт на едната гърда където е шева на деколтето и сега търся алтернатива.
Виж целия пост
# 437
А на мен ми е неудобен другият модел на Липоеластик, който е за втори етап от възстановяването, с чашки. Не е еластичен и придава много странна форма на гърдите.

А какви обикновени сутиени са ви удобни ?
Виж целия пост
# 438
Само такива от плат с триъгълни чашки без банел. Те определено не стават за спане. До сега този на триумф ми беше фаворит без никакви проблеми, но ръба много ме притиска. За това търся алтернативи.
Виж целия пост
# 439
Момичета, току що мина консултацията ми при Стоянов (ДОЖИВЯХ!) и май той ще ме кълца. Кратко, точно, ясно. Без увъртания. Пиша го, защото колкото и да беше мил и любезен Молов ми се завъртя главата от цифри, изчисления и информация. А и с тези мрежи адски много щях да се набутам ако бях решила да ме оперира той. Да, Стоянов е малко по-дръпнат, но поне всичко му разбрах 😁. Та, така де и аз да се похваля.
Виж целия пост
# 440
Бързо ли те измери д-р Стоянов ? Мен доста на бързо, но съм сигурна, че е точен.
Какви импланти, колко кубика и профил препоръча и какви са твоите мерки ?
Виж целия пост
# 441
Шест месеца денонощно ли ти каза да го носиш?

Каза, че в моя случай трябва да го нося 6месеца, обясни ми, че не съм нулев старт, поради това наместването на имплантите и резултат да очаквам към 6-я месец. Според мен той си преценява за всяка индивидуално и каквото ви каже това си спазвайте.

Относно Стоянов: и мен ме замери супер бързо, но беше замерил 1:1 с това, което и Романски замери. Разликата е, че Стоянов отсече за мен ултра висок профил, а доцента каза твърдо среден профил.
Виж целия пост
# 442
Имам впечатления,че Романски не харесва ултра високия профил .
Виж целия пост
# 443
Измери ме за 2-3 мин някъде. Аз си настоявах за гладки кръгли. 380 кубика екстра гел или нещо такова каза за профила, ще излъжа(май не го коментирахме като с е замисля, но вярвам на преценката му) . Само със сигурност да не е най-високият, защото съм слаба и щяло да стои агресивно.
Виж целия пост
# 444
Здравейте момичета,
Ще съм много благодарна на оперирани вече момичета с тубуларни гърди, които биха споделили опита си. На кой лекар избрахте да се доверите  и защо?  Крайния резултат задоволителен/добър ли е и тн?
Виж целия пост
# 445
Здравейте, мили момичета,

Моля за контакт на д-р Романски на лични и информация къде работи, защото от Надежда ми казаха, че нямат дати за прегледи и нямат яснота, кога ще им даде...

Предварително благодаря! 🤗
Виж целия пост
# 446
Трябва да следите сайта на Надежда всеки ден. Той пуска една дата в месеца и часовете се запълват много бързо.
Виж целия пост
# 447
Благодаря!
Той само там ли преглежда и оперира?
Виж целия пост
# 448
Прегледите са в Надежда в Парадайс, операциите са в болницата.
Виж целия пост
# 449
От средата на август следя всеки божи ден сайта на болница Надежда и все няма и няма. Не знам какво чудо трябва да се случи, за да имам късмет за дата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия