Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тест за хранителна непоносимост

  • 501
  • 9
Здравейте, дъщеричката ми е на 2г. и половина и от вече месец имат съмнения за лактозна непоносимост. За да не изпадам в подробности ще кажа, че беше с доста продължителна кашлица след боледуване и в момента, в който спряхме млечните тя спря да кашля. После пак ги включих и тя пак започна с кашлицата.
Интересувам се дали сте правили тестове за хранителна непоносимост и по-специално за гр. София и ако да от коя лаборатория сте доволни? Утре все пак ще го коментирам и с педиатъра и, но той е по-предпазлив на тема изследвания.
Виж целия пост
# 1
Тъй като от години се борим с атопичен дерматит, съм питала 100 пъти за изследвания за алергии или непоносимост и са ми казвали, че преди 3 възраст няма смисъл от такива изследвания.
Виж целия пост
# 2
За алерголог ми е ясно, че няма смисъл даже преди 5г. възраст до колкото ми е известно. Все се надявам тази сага да приключи, защото аха да започна да давам мляко и тя се разболее или започна да кашля и става още по-трудно.
Виж целия пост
# 3
Ами давай мляко без лактоза. Аз така, колко пъти съм стреляла насляпо със спирането на храните.... Имаше една зима, май беше на 4-5, от всичко правеше реакция - беше ужасно.
Виж целия пост
# 4
Дадох при последният ми опит да я захраня с кисело мляко, но пак започна да кашля...
Виж целия пост
# 5
Моята е с непоносимост .Кръвните изследвания са ненужни те няма да покажат непоносимостта .Аз бях предупредена ,че може и да не го израсте затова не бързам да давам нито кисело мляко нито млечни продукти .Единственото изследване ,което показа ,че има нещо нередно беше назначено от гастроентеролог и то беше на еозонофилен катионен протеин .Изследването е скъпичко и го правихме в Синево
Виж целия пост
# 6
Какво точно представлява може ли да опишете? До колкото разбирам не е с взимане на кръв.
Виж целия пост
# 7
Това изследване доколкото ми обясниха се прави при съмнения за астма ,атопичен дерматит ,някакво възпаление също и непоносимост или алергия .Взеха и кръв от пръста мисля че две малки епруветки .Лошото беше ,че чакахме резултата към 15 дни .Беше ни пуснато от д-р Иван Венциславов Янков гастроентеролог от Пловдив .
Виж целия пост
# 8
Благодаря ви много. От София сме, но ще се консултираме и с гастроентеролог в случая. Предпочитам 15 дни от колкото да сме с постоянните съмнения.
Виж целия пост
# 9
Абсолютно ви разбирам .Дано съм ви била от помощ ,защото като знам колко лекари и изследвания нужни и ненужни направихме ми става лошо вече .Желая ви успех и бързо решение на проблема.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия